Jehova Tanúi! Mi a véleményetek erről?
azért én megnézném azt a vallási fanatikust, aki ilyen helyzetben azt mondja, nem engedi....
(amúgy ilyenkor, pl. kiskorú esetében az orvosok nem tehetnek semmit? nem kérhetnek pl. gyámhivatali engedélyt? )
living witness
de HA ettől függne a gyereked élete?
Isten nem kér olyat ami az embernek kárt okoz.
Istennél nincs HA....
Living witness!
em gondolod,hogy ez már unalmas?Számtalanszor le volt irva,hogy pl sulyos baleset esetében lehetetlen vér nélkül életet menteni.
Ezt már ti is nagyon jol tudjátok,csak fujjátok a magatokét,amit a szervezet a szátokba rágott.
Egy volt tanu
6: Nem? Dehogynem! Ebben az esetben Jehova azt kéri, hogy áldozzák fel a gyerek életét, mert vért adni vagy kapni halálos bűn.
10 De az ÚR így szólt: Mit tettél? Testvéred kiontott vére kiált hozzám a földről. Mózes első könyve 4. fejezet
Ha jól tudom, Magyarországon az orvosoknak kötelessége ekkor is megmenteni a gyereket. Nem tudom, hogy írásba adják-e, hogy a szülő akarata ellenére tette.
Living Witness, az újsághírek rácáfolnak a ti teológiai hadviselésetekre. Hazugsággal próbáltad megvédeni egyházadat, azt terjesztve, hogy a tanítása nem az, ami. Ezzel bíztak meg téged?
A példa pedig nem élő, ha a gyerek meghalt.
Milyen érdekes, hogy a 239 országban élő testvérek közül 1-2 országban felkapott egy egy esetet annyira nagy dobra vernek, hogy ezzel igazolják állításukat.
Bizony Bizony minden országban szalag címekként kellene százával olvasni ilyeneket, hogy az állítás megfeleljen a vádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!