Jehova Tanúi, nektek mi a véleményetek a gengszter játékokról, és azokról akik ilyennel játszanak?
Figyelt kérdés
Nem akarok provokálni,csak kiváncsi vagyok a ti meglátásotokra.2017. márc. 11. 21:08
1/6 anonim válasza:
A jehovistáknak tilos a szórakozás minden formája.
2/6 anonim válasza:
Kedves kérdező:
az a véleményünk ami Isten véleménye.
Eltudod képzelni Krisztust, hogy gépfegyverrel a kezében rohangászik, vagy másokat játékból megver vagy meg öl mert van három élete a játék szerint?
Még játékból sem szeretnénk ilyesmivel megtölteni az elménket.
Szeresd felebarátodat mint magadat.
Játékból sem kívánok senkinek rosszat.
3/6 anonim válasza:
Az első válaszoló "jóindulata" határtalan.
Pedig tudja, hogy amit írt annak a fele sem igaz.
4/6 How Arrow válasza:
Living vitness
Nagy zöld pacsik.
5/6 anonim válasza:
Szerintem egy normális ember sem akar még játékból sem ártani egy másik embernek.
Egy nem Jehova tanú
6/6 anonim válasza:
Én sem vagyok tanú,de nekem is az a véleményem,hogy ha valami a valóságban visszataszító és bűncselekmény,az egy játékban miért szórakoztatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!