Szerintetek Istentől való ez az Üzenet?
Mikor leírtam ezt az Üzenetet azt hittem felrobban a belsőm.Olyan nagy fájdalmat éreztem és sírnom kellett.Valóban olyan nagy baj lehet?
Íme:"Az Úr Angyala üzenetet küldött Istentől az Úr Jézus nevében.
Mindnyájatoknak megkegyelmezett az Úr ,mert rossz úton jártok.Sok bűn van -e Világban és az Úr szíve fáj értetek.Eljött az óra ami most van hogy változtassatok életeteken.Mert az Úr haragja közel van.Mindenkinek meg kell változnia.A gonoszság hatalma megnövekedett és az Úr nem hagyja hogy minden Lélek odavesszen az Őrdög hatalma alá.."Gyertek az Úrhoz gyermekeim!-mondja az Úr.Az én juhaim megismerik az én hangomat!"Kiálltok de ők nem hallják meg.Futnak a vesztükbe ,igájukat hajtják de mit sem tudnak Istenről.Hallgassatok rám! -mondja az Úr-és térjetek meg!Az Úr Ítélete közel van!Könyörgöm nektek ne térjetek el Szeretlek benneteket!Érzem azok fájdalmát akik gyötrődnek -e Világban.Én velük vagyok sohasem hagytam el őket.Szeretem őket mindig is szerettem.De ők elhagytak engemés ennek a Világnak élnek.A kegyetlenség bűnében vannak.Én így nem tudok segíteni rajtuk.Sajnálom őket de nem hallgatnak rám.Mindvégig velük leszek amikor elhagyják ezt a Világot és bűnükben kell meghalniuk.De akkor már nem tudok rajtuk segíteni.Higgyetek bennem én az Úr vagyok ati Istenetek aki szeret benneteket!Miként mondjam el nektek ha nem így.Érezzétek Lelkemet amelyet bennetek érlelek és felmutatom bennetek.Akarjatok engem hogy megvédhesselek benneteket.Nincs más megoldás minthogy üzenetemmel támogassalak bennetek.Higgyetek hát énbennem mert én vagyok a Feltámadás és az Élet!Bízzatok ,mert csak én segíthetek rajtatok .A tűz amely megemészt bennetek odaát a Pokol mélyén oda már nem mehetek el hozzátok.Késő lesz már és én sírok majd értetek.Fájó szívvel kell sírnom de már késő lesz.Értsétek meg hogy ez a Világ nem a ti világotok.A ti Világotok az Atyánál van!
Miért nem hallgattok szavamra?!
Hiába figyelmeztetlek benneteket?
Hangosan kiáltok a Lelketeknek mégsem hallatok engem??Miért hallgattok az Ördög szavára aki folyton becsap benneteket?Én az Igazság hírnöke vagyok és bennem soha nem csalódhattok mert az én szavaim igazak.Kiáltok hát ezerszer is hogy meghalljátok Igazságomat.Ne a mának éljetek mert az Örökkévaló Istennél (bennem)van.Add át ezt az üzenetet és aki hisz felismeri az én hangomat!És aki engem lát nem takarja el a szemét többé.Mert én vele leszek .Mond meg nekik hogy én Vagyok ,Voltam és Leszek Mindörökké!"
Ennyit kellet írnom egy huzamban és amíg így írtam a belsőm remegett.
Nincs rangban különbség... érdekesen emeled magad isteni szintre, főleg, hogy írásodban a te lelked már a Lélek.
Természetesen lehetnek un. magánkinyilatkoztatások, azonban ezek sosem mehetnek szembe a Szentírás szavával. A tiéd láthatóan szembe megy vele, mint több pontban is írtam (+ nagyon zavaros), így sok helyről kaphattad, de nem Istentől.
Már miért ne lehetne ez Istentől?
A bennünk levő léleknek kell, hogy 2megmozduljon az Igazságra".
Zsoltárok könyve 42,8:"Örvény örvényt hív elő zuhatagjaid hangjára;"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!