azért mert 7 csakra van.a7 az Isteni csakra ott az Istennel kommunikálsz.a 6 az agy csakrája és a sátán azon próbál manipulálni.És azért támad 3x az ördög mert Isten 3 szór győzte le.ezért 666
2011. máj. 1. 11:55
12/23 anonim válasza:
Szerintem elég lett volna csak belinkelni az oldalt ahol találtad, vagy ha te írtad, akkor pedig könyvet kiadni és majd elolvassuk. Jesszus...
2011. júl. 26. 18:51
13/23 anonim válasza:
1666-ban égették meg Aristide Torchiát aki írta a Novem Portis nevű könyvet avagy az Árnyékok birodalmának 9 kapuját.
2012. febr. 4. 14:29
14/23 anonim válasza:
Én ogyhalotam hogy a számok egy egy betűt jelentenek amiböl ki lehet olvasni hogy Néro
Az itt említett linkben mindenképpen van egy tévedés:
"A bibliai prófécia szerint az Antikrisztus jelölte meg a világ végét, akinek a száma a 666"
A világ végét ugyanis maga a Teremtő Isten határozta meg. Még Jézus is Őt említi meg, akinek hatalmában van ennek eldöntése.
2013. márc. 2. 20:59
17/23 anonim válasza:
Mert az sátán megidézéshez használták a hat ágú csillagot.A 6 ágú csillag, amiről János beszél a Bibliában, amikor azt emlegeti, hogy ez a "fenevad bélyege" 666, mivel 6 csúcsa, 6 szöge van, és 6 vonalból van rajzolva. Ennek sarkait díszítették a döglött macskákkal, megölt szűzlánnyal kecskebak koponyával,vérbefojtott denevérrel, apagyilkos koponyával, majd duruzsolták az imát a Sátánhoz, hogy segítsen. Manapság inkább az 5 ágú csillagot ábrázolják az ördögidézéshez, de régen a 6 ágú csillaggal "idézték" a sátánt.
Salamonhoz kapcsolódik, az ószövetség is emlegeti a 666-ot több helyen is Salamonnal kapcsolatban. Pl: "Salamon kincstárába évente 666 talentum[a] arany érkezett" (2 Krónika 9:13-24)
A 6 ágú csillag már Salamonnál is a démonok megidézését szolgálta, és később is folytatódott ez a "hagyomány", tényleg 6 ágú csillaggal "idézték" a sátánt.
Számomra is eléggé magát magyarázó ez a zsidó Kabbala kártya:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!