Akik böjtölnek, miért nem a bibliai időknek megfelelően teszik? Nem enni, nem inni napkelte és -nyugta között
Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 08:17
1/7 anonim válasza:
Talán mert nem vallási megfontolásból teszik, erre gondoltál?
2/7 anonim válasza:
Szerintem kevered a mohamedán ramadánnal.
Nem írja a Szentírás sehol sem, hogy Jézus 40 napos böjt alatt csak nap közben nem evett és ivott.
3/7 anonim válasza:
Tudtommal a bibliai mintaba, hogy egyáltalán nem esznek semmit. Nem csak napkelte-napnyugta között. Inni kevés kivétellel ittak. Sőt volt olyan, pl. Dániel próféta, aki evett is valamennyit ilyenkor.
Én sehol nem olvastam a Bibliában ezt a napkelte-napnyugta dolgot.
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg azért mert nehéznek találják hogy nem ehetnek és ihatnak napkelte és napnyugta között. Egy-két napig nem esznek húst és ráfogják hogy böjtöltek.
5/7 anonim válasza:
Te a ramadánnal kevered. És még osztod az észt. Ez égés, de qrvanagy.
6/7 anonim válasza:
"Talán mert nem vallási megfontolásból teszik, erre gondoltál?"
Ha nem vallási megfontolásból teszik azt koplalásnak nevezzük, nem böjtnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!