Le lehet mondani a vallást?
Figyelt kérdés
Engem születésemkor katolikusnak kereszteltek. De nekem más nézeteim vannak. És lelehet valahogy szedni a vallást? Sosem jártam templomba, csak mikor egy-egy rokon elhunyt, megadni a tisztességet. Csak normális válaszokat kérek. Olyanokat nem hogy "Isten figyel, megbüntet és a többi." Köszönöm!2017. febr. 23. 16:58
21/22 anonim válasza:
Tehát, ha hivatalosan az egyház tagja vagy (mert nem mondtad le), akkor annyival több támogatást kap a te adódból (is).
Németországban pl. ezt nagyon is komolyan veszik: az adóhivatal szedi az egyházi adót is. CSAK a hívőktől.
Nálunk az ateistáktól is.
22/22 anonim válasza:
Oké-oké. De miért baj az? Felőlem kapják csak. Nem hinném, hogy oly nagy rettenet sok lenne az a fejpénz. De ha az is, sokkal több folyik el értelmetlenebb dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!