Keresztények, jártok színházba? Milyen darabokat néztek? Ajánlanátok néhányat?
Régebben jártam, ma már nincs pénzem rá. Főleg a musicaleket szeretem, pl. Rómeó és Júlia, Vámpírok bálja, Miss Saigon, Valahol Európában, stb...
De amúgy hogy jön a vallásom ehhez?
Római katolikus vagyok amúgy.
Azt hiszem, sejtem, mire irányul a kérdésed. A kortárs darabok nagy része sajnos ízléstelen, keresztényként vállalhatatlan. Szerintem sok nem kereszténykek is ez a véleménye.
Így nem nagyon járok sajnos színházba. A musicaleket és a táncjátékokat szeretem, legutóbb a Menyasszonytáncot és az Ezeregy évet láttam, azok nagyon tetszettek, hagyományos darabból pedig a Liliomot volt Molnár Ferenctől ami legutóbb tetszett.
Mielőtt megnézek egy darabot,vagy kritikát,vagy valaki személyes véleményét kérem ki róla.
Ha valamelyik homoszexuális rendező,szerző munkája,amivel a betegséget reklámozza,elkerülöm. Színházba szórakozni megyek,s nem hányni.
Nyilván,ha valami vad istentelenség,azzal sem terhelem lelkivilágomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!