Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha isteni erőre teszek szert...

Ha isteni erőre teszek szert akkor én magam is istenné válok?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg pontosan a kérdést, hogy átadjam, amit kérdezni szeretnék.

De úgy értettem, hogyha felruházódom valamilyen tulajdonságokkal akkor azzá válok, "amivé" felruházódtam? Királlyá, stb? Itt gyanítom egyszerű a válasz, mert jogcímekről van szó, de mondjuk ha varázsütésre minden tudás a fejembe száll, akkor professzorrá válok? Szárnyakat kapok és angyali képességeket akkor én magam is angyal leszek?

Vagy akár isten, ha megvan az isteni erőm? Vagy csak valami másolat?

2017. febr. 17. 00:45
1 2
 11/14 r.sentinel ***** válasza:

Kedves How Arrow

Teves, Foldi letkent ideglenes halandok vagyunk es nem vagyunk bunosek csak szeretet hianyosak, tudatlanok, ezt a bunos ember fogalmat a papok irattak bele a Bibliaba a Niceai zsinaton – ezt mar privatban is leirtam neked, de sajnos annyira negativ beallitottsagu szemely vagy es ezt probalod atadni masoknak is, de biztos vagyok benne hogy lessz aki majd ennek is utannanez.

Komolyan segitsegre szorulsz ha ezt igy folytatod.

„Senkiben nincs teremtő erő,még semilyen ember nem teremtett az élettelenböl élőt.”

Mindenkiben teremto ero van, meg benned is, de ha rajzfilmeken es scifi-ken eled ki negativ hormonjaidat akkor hiaba magyarazom azt amire a tudati szinted nem kepes megerteni, ezert is nem fejtem ki, mert privatban lattam hogyan sepruzod az erveket es a vakon hivo stilus aki csak a Bibliat lassa semmi mast nem, ilyen fanatikussal nem lehet konkret dolgokrol beszelni, mert szuklato.

A rezgesszinted emelese nalad lehet negativ iranyban halad, „Tudjuk mind anyian mikor rosszabb úton haladunk.” (nem is tudod es erted hogy mirol van szo), de valojaban pozitiv iranyban halad amikor emeljuk a rezges szintunket.

Valaszaidbol rajottem hogy tul alacsony a rezgesszinted ahoz hogy barmit is el tudj fogadni es megerteni a jelenlegi vilagunk lenyegebol, annak ellenere hogy elemi iskolas szinten kiraktam mindent elodbe hogy lasd es bizonyossagot nyerj dolgokrol, vagy legalabb kutass, te errefel mint egy rakoncatlan gyerek aki mindenbe belekot es hisztizik, de nem tudja mi a baja ugy viselkedsz. Nos hagylak a sajat szemetdombodon kapirgalni es a negativ megnyilvanulasodat masok fele iranyitani, ezt a temat most lezartam. Feny es szeretet kiserje utadat.

2017. febr. 17. 21:10
 12/14 How Arrow ***** válasza:

"mert privatban lattam hogyan sepruzod az erveket"

Ne akard hogy szétszedjem se keresztény szinten se józan ész szinten nem lenne az jó neked. Érveid agymosás, szektás kitaláció.

"es a vakon hivo stilus aki csak a Bibliat lassa semmi mast nem,"

Fogalmad sincs hogy ki vagyok hány éves és menyi mindent láttam és tapasztaltam.

"ilyen fanatikussal nem lehet konkret dolgokrol beszelni, mert szuklato."

Ez nem érv hanem ügyes huzás a mások előtti magaigazolásra de mindegy.

"A rezgesszinted emelese nalad lehet negativ iranyban halad,"

Vagy lehet nem.

" „Tudjuk mind anyian mikor rosszabb úton haladunk.” (nem is tudod es erted hogy mirol van szo), de valojaban pozitiv iranyban halad amikor emeljuk a rezges szintunket. "

Nagyon is jol tudom és értem hogy mit akarsz még az agymosott hátsószándékodat is látom meg a vallásod általi kitalációk sötét féligazságba rejtet spekulativ félreinformált dolgait amiröl neked fogalmad sincs.

"Valaszaidbol rajottem hogy tul alacsony a rezgesszinted ahoz hogy barmit is el tudj fogadni"

Tudod "bármit" nem fogadok el mert átlátom a dolgokat és ismerem a hazugság rejtett csalásaités azt a személyt akitöl ered a hazugság ezért ugy látta jónak hogy rengeteg vallást alapit és sok hazugságokat igazságba öltöztetve föl.

" es megerteni a jelenlegi vilagunk lenyegebol,"

Azt állitod nem bünös senki nincs bűn te csak enyit értesz a szektád agymosásábol, de valójában a jelenlegi világunk egy romhalmaz tele viszájokkal, gyalázásokkal, szeretetnélkül való, erőszakos gyilkosságok, emberkereskedelem, és sorolhatnám a végtelen fele, és jösz te mint fény igazság és a megvakult hited a visszáját mázolja egy pár érvnélküli mondatba, bizonyságot tévén hogy semmit sem értessz a jelenlegi világunk lényegéböl.

" annak ellenere hogy elemi iskolas szinten kiraktam mindent elodbe hogy lasd es bizonyossagot nyerj dolgokrol,"

Nagyon nagy koponya vagy ráadásul még saját magát meghazudtoló állitások. Ne már! Egy pár mondatban mindent ki raktál elémbe ez viccnek is rossz.

Megnyugtatlak hogy már bizonyságot nyertem dolgokrol már akkor, mikor még járni tanultál.

" vagy legalabb kutass,"

Legalább kutassak? Ne vicelőzz anyit.

"te errefel mint egy rakoncatlan gyerek aki mindenbe belekot es hisztizik, de nem tudja mi a baja ugy viselkedsz."

Tény hogy soha se láttál sem nem ismersz ennek ellenére jellemeztél valakit. Azt se tudod ki vagyok vagy mit csinálok,mivel foglalkozok.

Tudod mindenki magábol indul ki- mindegy-

Miér jó az neked ha magad jellemét rajzolod ki!

"Nos hagylak"

Ezt nagyon jol teszed!

" a sajat szemetdombodon kapirgalni"

Ez az "okos" meglátásod magáért beszél

" es a negativ megnyilvanulasodat masok fele iranyitani,"

Evvel magad megnyilvánulását pozitívnak jellemzed-

Ennek ellenére Nagyon figyelmetlen vagy és a GY-k szabályait figyelembe sem veszed!

"ezt a temat most lezartam."

Végre egy értelmes gondolat.

"Feny es szeretet kiserje utadat."

Olan fény meg szeretet ami a te utadat kíséri semmi szükségem nincs.

Mert ott van nekem speciel Jézus

2017. febr. 18. 05:37
 13/14 How Arrow ***** válasza:

"Foldi letkent ideglenes halandok vagyunk"

Ezt több szektai kitaláció

"es nem vagyunk bunosek csak szeretet hianyosak,"

Többes számban való hagynálat, tömeges hazug félrevezetés.

Apcs 3:19 Bánjátok meg azért és térjetek meg, hogy eltöröltessenek a ti bűneitek, hogy így eljöjjenek a felüdülés idei az Úrnak színétől.

Ezt is a zsinat irta a Bibliába?

Hogy a hazugságot igazsággá tegye egy szektai elv, előbb az igazságot hazugsággá kell tennie, különféle hazug kigondolásokkal és érvekkel.

"tudatlanok, ezt a bunos ember fogalmat a papok irattak bele a Bibliaba a Niceai zsinaton – ezt mar privatban is leirtam neked,"

"tudatlanok, ezt a bunos ember fogalmat a papok irattak bele a Bibliaba a Niceai zsinaton – ezt mar privatban is leirtam neked,"

Ez hazug agymosás!!!! És tömeges félrevezetés.

2017. febr. 18. 05:49
 14/14 anonim ***** válasza:

"living witness

Nem akarlak elkeseríteni, de soha sem leszel sem angyali, sem Isteni erővel rendelkező."

Az isteni-vagy angyali erő relatív,de azért Jézus mondott meghökkentő dolgokat arról,hogy mire lehetünk képesek.Akár nagyobb dolgokra is,mint ő....!

Nem,nem a térítésre gondolt.

2017. febr. 18. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!