Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen szerepet játszik a...

KZitus kérdése:

Milyen szerepet játszik a vallás az életedben?

Figyelt kérdés

Kérném, CSAK Istenben hívő emberek válaszoljanak.

Köszönöm.

2017. febr. 16. 08:12
1 2
 11/16 How Arrow ***** válasza:

KZitus ez kettős kérdés.

Melyik vallásra gondolsz?

A személyes vallásra Isten iránt, vagy azokra a vallásokra amit az emberek találtak ki, mert minden emberben két vallás létezik még akkor is ha egy adott vallásban véli az igazságot.

Pl ha valaki református azt hiszi rólla hogy az az igaz és az adott református tag belső vallása ami arra inditja hogy a református vallás az igaz.

2017. febr. 17. 07:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves How Arrow

Én nem érzem(gondolltam) a kérdést kettősnek, de megköszönöm, ha leírod, milyen szerepet játszik az éltedben a kettős vallás?

2017. febr. 21. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Az életemben két vallás jelent korlátot istenfélő életem megélésében.A református,és az adventista.(Mindkettőnek tagja vagyok.)

E két korlát közt igyekszem megélni szabadon,az egy Istenben való hitemet,úgy,ahogyan,azt Krisztustól tanultam.Ez utóbbi,100%-ban meghatározza életem.Ez a szabadság,meglehetősen sok kolnfliktust eredményez,hisz a vallások át szeretnék venni Isten Lelke minden igazságra vezető szerepét.

2017. márc. 20. 17:13
 14/16 A kérdező kommentje:

13-as

sokan éreznek hozzád hasonlóan

2017. márc. 26. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Igazából olyan fontos szerepe nincs az életemben a vallásnak. Viszont hiszek Istenben, és igyekszem jó ember lenni.
2017. ápr. 18. 16:08
 16/16 anonim válasza:

leginkább semmilyet. Engem csak összezavar,hogy egymásnak ellentmondó dolgokra is találnak olyat ami magukat igazolja és a másikat cáfolja.

Nem egyértelmű.

Az is zavar,hogy kizárólagos és aki nem ért velem egyet annak büntetés lesz a része. Csodák csak az én vallásomban történhetnek és ami a másiknál történik az a sátán vagy valamilyen gonosz erő cselekedet amivel al akar téríteni a helyes úttól.

Az a kevés amit megtudtam csak összezavart.

2017. ápr. 18. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!