Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » JEhova tanúi, hogy gyógyulhato...

JEhova tanúi, hogy gyógyulhatok ki abból, h. biszex vagyok?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak arra próbáltam kihegyezni a gondolatmenetem, hogy ha van teodícea, akkor arra az ábrahámi vallásokban nem találunk túl sok bizonyítékot. Isten nem teremt senkit betegnek. Az egészséget is a tetteink alapján kapjuk, akár a betegséget. A Biblia nem tud magyarázatot adni arra a kérdésre, hogy mi alapján születik meg valaki i-phone-nal a kezében, vagy afrikai beteg családban...nem szabad sem Istent, sem másokat hibáztatni a saját helyzetünkért.
2017. febr. 19. 02:03
 12/16 Pietrosol ***** válasza:
0%

Szia!

Neked azért van betegségtudatod, mert álszent, bűntudatkeltő a jóság köpenyét magukon hordó t🔞knyok, betegnek minősítenek és Te ezt tényként kezeled.

Újra. Úgy gyógyulhatsz ki, hogy a cirrocomulusok magasságából sz🔞rsz a kreténekre.

2017. febr. 22. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

1.Hsz!

Az,hogy Isten teremtett betegeket,egy kegyetlenül gonosz rágalom!

Isten,csak tökéletest teremtett!

A bűn torzította el azt a tökéletest,s az isteni szeretet próbálja azt folyton visszaállítani,de csak a mi szabad hozzájárulásunkkal.

Az azonos neműekhez való vonzódás természetellenes minden liberális ßuzi véleménye ellenére.A természet-ellenest pedig nyugodtan nevezhetjük betegségnek.

2017. febr. 23. 10:00
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

7.Hsz!

Ugyanígy mond a púposnak,hogy álljon egyenesen,és a dadogósnak,hogy ne dadogjon!

Kérlek gondolkozz,mielőtt írsz,hogy ne nézzenek hülyének!

2017. febr. 23. 10:06
 15/16 anonim válasza:

13-aska!

Eléggé gyanús, hogy kétféle mértékkel mérsz és nem vagy toleráns. Ilyen ostoba felfogással ne képviselj Senkit, Akit soha nem láttál és csak merő képzelgéseid vannak róla! Hiteltelenné tesz!

Magyarázat: egyrész az Alkotót dicsőited és a bűn mélyreható hatásai közül kiemelsz egyet (mellesleg helyesen), a másik oldalon pedig káromkodsz és ítélkezel. Azt ugye tudod, hogy amilyen mértékkel mérsz, olyan mértékkel mérnek neked. Így ítélkezz mások felett, hogy ezt a tanítást megérted!

Egyébként pedig betegnek titulálni ezeket az embereket, egyenlő a butasággal és a merő rosszindulattal. Erre mondaná az egyszerű paraszti logika: ha csendben maradtál volna...

2017. márc. 15. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Eléggé vitatott kérdés még szakmai berkekben is a minősítés, hogy betegség vagy nem. Nem is ez szerintem a legfontosabb, hanem hogy a biszexuális vágy honnan ered. Hát a vágyakozásból, amit a szem avagy látás generál.Mitől lesz egy ember biszexuális? Attól, hogy az addigi életében még nem tanulta meg a vágyakozását irányítani. Igen, a szexuális orientáció gyereknevelêsi kérdés, késöbbi életkorban abszolút önnevelêsi kérdés csak. Hogyan tud akkor egy már felnőtt önnevelést sikeresen folytatni? Például a televízió által is mutatott foltlefedős technikával. Ha a másik ember téma szerinti testrészeire sötét foltot képzelünk oda, a nemi felgerjedés el se kezdődik, vagy nagyon gyorsan alábbhagy. Igen, ezt használom én is....
2017. ápr. 3. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!