Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha nem fizettem egyházbért,...

Ha nem fizettem egyházbért, de meg vagyok keresztelve, akkor ha egyházi esküvőt akarok visszamenőleg ki kell fizetni vagy sem?

Figyelt kérdés

2017. febr. 10. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

majd megmondja a pap / lelkész, akihez fordultok.

remélem, a sok szervezeti, pénzügyi kérdés mellett (esetleg ellenére) megtapasztalod Isten szerető hívását is:)

Sok boldogságot kívánok Nektek .

Ajánlom: [link]

[link]

2017. febr. 11. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálam nem kell fizetni annak,aki házasodni akar a templomunkban,és én sem kérek semmit tőle,de mi sem fizetünk neki,amiért ezzel megtisztelt minket.(Természetesen,ha a lagzit is nálunk akarja tartani,szerény terembérletet kell fizetnie.)

Aki eljön közzénk,az megtapasztalhatja,hogy Krisztus tanítványai vagyunk,mivel szeretjük egymást,és vendégeinket.Nagy valószínűséggel vágyni fog ennek újbóli tapasztalására.(Evés közben jön meg az étvágy.)

2017. febr. 11. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Én katolikus vagyok, és nálunk kell visszamenőleg fizetni esküvő és temetés esetén is.
2017. febr. 12. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!