Igaz az, hogy államilag támogatott hallgatóként, ha ki akarok iratkozni az egyetemről, akkor ki kell fizetnem visszamenőleg minden eltöltött félévem tandíját?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 21:00
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez így nem teljesen igaz. Ha most vagy gólya, és kiiratkozol, ki kell fizetned szerintem ezt a félévet, viszont ha két évet jártál már, és ez az ötödik szemesztered, akkor, mivel ez egy új törvény, csak az idei félévet kell kifizetned. Legalábbis így logikus, de az a tuti, ha bemész a TO-ra, és ott kérdezősködsz.
2/5 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy csak azoknak kell kifizetniük, akik aláírták a hallgatói szerződést. Tehát ha nincs olyanod nem kell fizetned.
3/5 anonim válasza:
Ha aláírtad a hallgatói szerződést, akkor fizetned kell, de "csak" a tandíj felét. Azaz ha most vagy elsőéves Bsc-n(vagy osztatlanon), vagy Msc-n.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 6. 21:14
5/5 anonim válasza:
Csak annak kell kifizetnie a letöltött képzési idő felét, aki aláírta a szerződést. Ha előbb kezdtél, akkor nem kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!