Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanúi! Az 1000...

Kedves Jehova tanúi! Az 1000 éves királyság alatt, amit leéltek itt a földön mert jók voltatok, mi lesz veletek majd azután? Örökké fogtok élni a földön/mennyben vagy valahol máshol?

Figyelt kérdés

Már én mélyen szégyenlem magam amiért én is hozzájárultam a kérdésemmel, egy újabb jehova-tanús kérdéshez, de ezt muszáj volt megkérdeznem, úgyhogy tényleg nem provokatív a kérdésem, csupán kíváncsi vagyok, hogy a ti reménybiztos/teljes jövőtök miben áll, csupán ezer évben vagy pedig az örökkévalóságban?

Én személy szerint kereszténynek vallom magam és hiszem, hogy örök életem van és a mennybe kerülök, majd ha minden ujjá lesz teremtve, és a föld és a menny, újra egyesül, akkor mennyen/földön telik majd az örökkévalóságom az Úrban, ezúton is elnézést kérek amiért kicsit tébolyult léleknek tűnhetek amiért ilyenekben hiszek, de mivel ilyen téren nem tartok most jelenleg igényt arra, hogy oldalas igeszakasz/örtorony dogmákkal helyre állítsátok a hitemet a kérdés kapcsán, csupán arra szeretnélek tényleg kérni titeket, hogy egyszerű váloszakat írjatok az alap kérdésre vonatkozólag.

A rövid és velős/nem velős válaszokat előre is köszönöm, aki pedig ezek ellenére is ír legalább 2 oldalas válaszokat, azt az Isten áldja meg 100 gyerekkel.

Üdv.

2017. febr. 8. 17:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Pont az a lényege, hogy akik feltámadnak azoknak lesz lehetőségük bizonyítani, hogy képesek Isten szava szerint élni. Az ezer év végére tökéletesednek és lényegében próba alá lesznek vetve, hogy így kinek a pártján álnak. Akkor viszont már nincs több lehetőség, aki ott elbukik az örökre meghal. Akikről te beszélsz azok az elpecsételtek akik 144 000-en vannak, ők fognak uralkodni Krisztussal, ők mennek a Mennybe.
2020. júl. 23. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!