Jehova tanúi, nagy bűn, ha vki biszex, de ez miatt bűntudata is van?
Hm, igazán elegáns válasz.
Egyébként, ha szexualitásról írsz homoszexuális, akkor a szexről lesz szó. Furcsa, nem?
Az a Te döntésed, hogy homoszexuálisként éled le az életed. Ez a te választásod.
Én jobban hiszek a Biblia Istenének, mint a homoszexuálisoknak. Ha Isten úgy ítéli meg, hogy bűn, akkor mint az ember Alkotója, elhiszem neki.
Amúgy van itt szex témakör, miért nem oda írtok? Miért kell az identitásotokat megvallani? Én sem írom le, hogy milyen beállítottságú vagyok. És szinte egy hetero sem.
"Hm, igazán elegáns válasz.
Egyébként, ha szexualitásról írsz homoszexuális, akkor a szexről lesz szó. Furcsa, nem? "
Te/Ti hoztátok fel, ill. rugóztok azóta is ennek az egésznek a szexuális oldalán, nem én.. és ne haragudj, de nem írom le még egyszer, hogy mi a problémám ezzel a megközelítéssel. Megtettem többször is, de ha eddig nem sikerült megérteni, akkor feladom.. egyszerűen menthetetlenül buta vagy ahhoz, hogy felfogd.
"Az a Te döntésed, hogy homoszexuálisként éled le az életed. Ez a te választásod."
Mert mi is lett volna az alternatíva? A cölibátus vagy boldogtalanná tenni egy ártatlan nőt, ill. önmagamat. Hmm.. ja, ha így nézzük, tulajdonképpen én választottam, hogy nem kérek ez utóbbi kettőből.
"Én jobban hiszek a Biblia Istenének, mint a homoszexuálisoknak. Ha Isten úgy ítéli meg, hogy bűn, akkor mint az ember Alkotója, elhiszem neki."
Klassz dolog ez a szabadakarat, mi? Még farizeusoknak is megadatott. :)
"Amúgy van itt szex témakör, miért nem oda írtok? Miért kell az identitásotokat megvallani? Én sem írom le, hogy milyen beállítottságú vagyok. És szinte egy hetero sem."
Végülis nem mondasz hülyeséget.. amennyire oda vagytok a szex témáért, lehet, hogy azt a témakört több Jt olvassa, úgyhogy többen is válaszoltatok volna.
UI: Azt ugye vágod, hogy ezt most nem írhatod be nyugodt lelkiismerettel szolgálati órának? :)
Szia
Az, hogy mi bűn, és mi nem, azt nem mi tanúk mondjuk meg, a Bibliában van leírva mindenki számára. Amit Isten bűnnek tart, azt mi is annak tartjuk, sőt Isten azt is elmondja, mi az amit útál, gyűlül...Példabeszédek 6:16–19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!