Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Látok néha egy nagyon csini...

Látok néha egy nagyon csini Tanúlányt a Deákon. Szívesen elhívnám randizni. De félek tőle. Van rá esély, hogy nem akarna áttéríteni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá esély.
2017. jan. 29. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

esélytelen

ezek a tanuk csak akkor állnak szóba valakivel ha épp cikizni akarják mert nem jehova rabszolgái mint ők vagy meg akarnak téríteni

számolj vele ha leszólítod semmi mást nem hallasz a szájából mint bibliai meg őrtorony idézeteket esetleg megemlíti hogy szép idő van

2017. jan. 29. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

1, Esélytelen, hogy ne térítene.

2, Esélytelen, hogy áttérés nélkül bármi komolyabb is legyen.

3. Bár van egy szikrányi esély, hogy kirángasd a fertőből, de... Nincs lehetetlen, csak tehetetlen... de ha kerekítjük, akkor is esélytelen :).

2017. jan. 29. 13:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig arra gondoltam, hogy biztos csak a csaladja vagy valami frusztracio miatt van ott. Olyan kár érte. :(
2017. jan. 29. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Ez igen lehetséges. Viszont ha "csak a családja" miatt van ott, s rosszat cselekszik, bezony ezek "kitagadják". S az nem úgy meg, hogy ha hazajön a tékozló fiú, s nem is úgy, hogy simán egy kívülálló (azt lehet térítgetni), hanem bezony mintha halott vagy levegő lenne.
2017. jan. 29. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

"félek tőle"

Nem kell félni,

viszont, nem rosszindulatból, de miért nem keresel a saját stílusod életfelfogásod alapján párt?

Annyi szép lány szaladgál az utcán. :)

2017. jan. 29. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Valószínű nincs esélyed. Egyébként nem közösítenek ki senkit csupán azért, mert nem Tanúval köt házasságot. Viszont házasság előtt nincs szex, és csak úgy kezdenek el járni bkivel, hogy már késznek érzik magukat a házasságra.

Hiteles hírforrás vagyok, mert megkeresztelkedettként nem Tanúval kötöttem házasságot. És azóta sem térítettem meg a páromat.

2017. jan. 29. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanú vagy és 56%-ban hasznos válaszokat adsz?! Itt valami nem stimmel! :D
2017. jan. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!