Látok néha egy nagyon csini Tanúlányt a Deákon. Szívesen elhívnám randizni. De félek tőle. Van rá esély, hogy nem akarna áttéríteni?
esélytelen
ezek a tanuk csak akkor állnak szóba valakivel ha épp cikizni akarják mert nem jehova rabszolgái mint ők vagy meg akarnak téríteni
számolj vele ha leszólítod semmi mást nem hallasz a szájából mint bibliai meg őrtorony idézeteket esetleg megemlíti hogy szép idő van
1, Esélytelen, hogy ne térítene.
2, Esélytelen, hogy áttérés nélkül bármi komolyabb is legyen.
3. Bár van egy szikrányi esély, hogy kirángasd a fertőből, de... Nincs lehetetlen, csak tehetetlen... de ha kerekítjük, akkor is esélytelen :).
"félek tőle"
Nem kell félni,
viszont, nem rosszindulatból, de miért nem keresel a saját stílusod életfelfogásod alapján párt?
Annyi szép lány szaladgál az utcán. :)
Valószínű nincs esélyed. Egyébként nem közösítenek ki senkit csupán azért, mert nem Tanúval köt házasságot. Viszont házasság előtt nincs szex, és csak úgy kezdenek el járni bkivel, hogy már késznek érzik magukat a házasságra.
Hiteles hírforrás vagyok, mert megkeresztelkedettként nem Tanúval kötöttem házasságot. És azóta sem térítettem meg a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!