Mondott valaha olyat Jézus hogy a félelem az egyik legnagyobb bűn?
Nem lenne ésszerű, hiszen kérte Aytját, hogy távolítsa el tőle azt a poharat, amit kiinni készül:
Lukács 22:40 És mikor ott a helyen vala, monda nékik: Imádkozzatok, hogy kísértetbe ne essetek.
41 És ő eltávozék tőlök mintegy kőhajításnyira; és térdre esvén, imádkozék,
42 Mondván: Atyám, ha akarod, távoztasd el tőlem e pohárt; mindazáltal ne az én akaratom, hanem a tiéd legyen!
43 És angyal jelenék meg néki mennyből, erősítvén őt.
Jézus tudta mi vár rá, még a halála pillanatában is volt emberi gondolata:Máté 27:46
Kilenc óra körül pedig nagy fenszóval kiálta Jézus, mondván: ELI, ELI! LAMA SABAKTÁNI? azaz: Én Istenem, én Istenem! miért hagyál el engemet?
A félelem emberi érzés, de! Jelenések 20:4 És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.”
Aki hiszi azt, hogy Isten azért írattatta le a Bibliát az emberrel az embernek, mert ami benne van az fontos, akkor ez egy nagyszerű reménységünk. Nem kell majd félni. (még az állatoktól sem, erről Ézsaiás ír)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!