Van arra esely, hogy anorexia/eveszavar utan meg valaha az eletben esztetikusan fogok kinezni? 15/l
17/F Sosem értettem az ilyet, nem kötekedni szeretnék, de figyelj: Senki nem nézi ki hány kiló. A srácok nagy része imádja ha van mit fogni egy lányon.
érd el az 50-55 kilót a magasságod alapján ez lenne az ideális. Aztán szarj rá ki mit mond. Nagyobb gáz ha egy csontváz vagy mint hogy van rajtad valami.
Szóval csak hajrá, hízz:) Nekem az a bajom hogy zabálok mint a dög és nem hízok semmit és rohadtul idegesít.:(
Lehet úgy is kilókat felszedni, hogy nem leszel "plöttyedt". Rengeteg kép van a neten, ahol anorexiás lányokból csodaszép, izmos lány lett.
Én genetikailag vagyok sovány, sajnos nem tudok hízni. Elkezdtem sportolni és sikerült egy fél év alatt 38 kilóról 44 kilóra feljönni, úgy, hogy izmosabb lettem. Most már bánom, hogy régen nem mertem sportolni (féltem, hogy fogyni fogok tőle). Szóval szerintem ne parázz, várd meg míg az orvos engedélyt ad a sportra és akkor tudsz felszedni izmot. Kondizz előbb, utána jöhet a tánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!