Hogyan tudnék visszatalálni?
Ez de érdekes, én 17 éves fiú vagyok és a napokban nekem is volt ilyen érzésem 1-2 napig de visszataláltam önmagamhoz.
Tudnál Privátba írni hogy mit éreztél?
Én is pont így érzek, szóval kíváncsi vagyok a válaszokra.
17/L
Tedd félre a rózsafüzért mert kerülni kell a bálványimádást. (I.Kor.10:14)
Egyenlőre csak imádkozz, és amit olvasol azt próbáld a gyakorlatba ültetni.
Én azt mondanám, hogy nyugodtan fordíts hátat az egész maszlagnak.
De ettől függetlenül, ha megrendült a hited, s tényleg vissza akarsz térni, akkor azt kéne tudnunk, mitől rendült meg! :)
Miért annyira nehéz megérteni, hogy a katolikusok, az ortodoxok nem imádják Máriát? Miért nehéz megérteni, hogy az "imád" és "imádkozik" igék bár a magyarban igen hasonlóak, mást jelentenek?
Mária tényleg csak egy "átlagos" asszony volt, végül is csak világra szülte Istent. Minden harmadik asszony megteszi, vagy negyedik. Az anygal is csak tréfálkozhatott, amikor mondta "kegyelemmel teljes", "áldott vagy te az asszonyok között". Tényleg teljesen hétköznapi.
Egyébként kedves kérdező, a legnagyobb szentek között is volt olyan akinek a hite megingott, emberek vagyunk. Imádkozz tovább és a hited újra megerősödik.
Mond tovább bátran a rózsafüzért, csak arra figyelj, hogy ez egy elmélkedő imádság. Egy-egy titkon érdemes kicsit jobban elgondolkodni és nem monoton módon mondani. Elmélkedve kicsit lassabb lesz, de elég akár ha csak egy tizedet mondasz így. Idővel meghozza gyümölcsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!