Mit jelent az, hogy leomlott Babilon es lett ordogoknek lakhejeul?
Babilon az a világi hatalmat megragadó katolikus róma, amely emberi áldozatokban sokkal eredményesebben üldözte a keresztényeket mint az összes pogány császár együttvéve.
Ráadásul a Jelenések könyve Babilon végső pusztulásáról beszél, amely után már csak "tisztátalan ördögök lakóhelye lesz".(Jel.18:2)
Tehát még ha a Katolikus ferdités igaz is lenne, és Babilonon csak a pogány rómát értené a Jelenések, akkor is az azt követő Katolikus róma már csak ördögök lakhelye lehet. :d
imakommandósnak:
"Babilon az a világi hatalmat megragadó katolikus róma, amely emberi áldozatokban sokkal eredményesebben üldözte a keresztényeket mint az összes pogány császár együttvéve."
Elerulnád, hogy a katolikus róma mikor üldözött keresztényeket? Mert én nem tudok ilyenről. Nem üldözött keresztényeket, s főleg szenteket nem. A Jelenések 17-18 viszont kétszer is utal a szentek, vértanúk, ill. próféták vérének kiontására:
"Láttam, hogy az asszony részeg a szenteknek és a Jézus vértanúinak vérétől, és amikor láttam őt, nagyon elcsodálkoztam." (Jel 17,6)
"És nem világít benned többé lámpás fénye, nem hallatszik benned többé vőlegény és menyasszony szava, mert kereskedőid a föld hatalmasai voltak, mert a te varázslásodtól tévelyedett el valamennyi nép: de benne találtatott a próféták és a szentek vére, és mindazoké, akik megölettek a földön.” (Jel 18,23-24)
Értem én, hogy utálod a katolicizmust, de ezt ha megfeszülsz sem tudod rájuk húzni. Ha viszont a keresztényüldöző pogány róma bukásáról van szó, úgy érthetővé válik a prófécia.
Kedves István 35!
Micsoda,ha nem keresztények mészárlása,a valdensek,hugenották,albigensek,husziták,protestánsok,inkvizíció gyilkológépezete?
Jav.:
Micsoda,ha nem keresztények mészárlása,a valdenseket,hugenottákat,albigenseket,huszitákat,protestánsokat,inkviz
íció gyilkológépezete?
Üdvös dolog felebarátainkért imádkozni, még ha más vallásúak is.
Ők is biztos imádkoznak érted, hogy eretnek tanoktól megtudj szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!