Van közületek olyan ateista aki vallásos zenét hallgat?
Figyelt kérdés
Atlantában van egy vallásos rádió, Lift Fm a neve, mindennap hallgatom annak ellenére, hogy Ateista vagyok. Nem tértem meg és nem is akarok, de nagyon szép vallásos light rock számok vannak amerikában. (Pl.: Needtobreathe-multiply). A magyar fordításoktól hányingerem van, csak angol nyelven szeretem őket.
Csak kíváncsi vagyok, hogy van e más ateista aki hozzám hasonlóan szereti a vallásos amerikai számokat.
2017. jan. 17. 23:37
1/5 anonim válasza:
Hát ez annak számít? https://www.youtube.com/watch?v=QOw7EuiFz0k
Mert szerintem csak ezt ismerem, ami ilyesmi témájú.
2/5 anonim válasza:
Marduk vallásos zenekarnak számít?
3/5 anonim válasza:
A vallásos zene miben különbözik ALAPJÁBAN a nem vallásos zenétől?
Amúgy igen, elég sok tetszik belőle.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Régen amikor még hívő voltam, a templomban sok ének megtetszett, ezeket még mindig szoktam hallgatni youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!