Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak a tanúkat kérdezem: ezt...

Csak a tanúkat kérdezem: ezt a logikát tényleg elfogadjátok?

Figyelt kérdés

Pár kérdéssel lejjebb arról van szó, hogy voltak a régi igazságok, amik hirtelen, az új világosság fényében már nem volt jó, új igazság jött, így a régi automatikusan hazugsággá vált.

Tehát akik abban az igazságban éltek, az új igazság égisze alatt hazugságban voltak.

Egy tanú szerint viszont nem szabad hátra nézni, így védi ki azt, hogy az őrtorony egy darabig ezt tanította, majd hirtelen, az új világosság miatt az ellenkezőjét.

Na de akkor az addigi tanúk hazugságban hittek, ilyen példa Jézus imádata. Tegnap imádni kellett, ma már új világosság van és mindenki aki imádja, az bűnt követ el, függetlenül attól, hogy a tegnap még imádat járt neki a tanúk által.

És én nem értem. Ezt ennyivel tényleg képesek vagytok lezárni magatokban, hogy nem néztek hátra? Soha nem is gondolkodtok el ezen, hogy az állandó új világosság miért megy szembe a mai igazsággal?

Nekem ez érthetetlen.

2017. jan. 16. 16:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg bizonyított, hogy vagy megsértődnek látványosan, mikor nem tudnak válaszolni és ehhez elég egy apró szó, amibe tudnak kapaszkodni, vagy pedig csak jön a gúny, ahogy zitus is tette, de semmi értelmes válaszra nem futja. Ez nem az első és nem is az utolsó.
2017. jan. 20. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!