Csak a tanúkat kérdezem: ezt a logikát tényleg elfogadjátok?
Pár kérdéssel lejjebb arról van szó, hogy voltak a régi igazságok, amik hirtelen, az új világosság fényében már nem volt jó, új igazság jött, így a régi automatikusan hazugsággá vált.
Tehát akik abban az igazságban éltek, az új igazság égisze alatt hazugságban voltak.
Egy tanú szerint viszont nem szabad hátra nézni, így védi ki azt, hogy az őrtorony egy darabig ezt tanította, majd hirtelen, az új világosság miatt az ellenkezőjét.
Na de akkor az addigi tanúk hazugságban hittek, ilyen példa Jézus imádata. Tegnap imádni kellett, ma már új világosság van és mindenki aki imádja, az bűnt követ el, függetlenül attól, hogy a tegnap még imádat járt neki a tanúk által.
És én nem értem. Ezt ennyivel tényleg képesek vagytok lezárni magatokban, hogy nem néztek hátra? Soha nem is gondolkodtok el ezen, hogy az állandó új világosság miért megy szembe a mai igazsággal?
Nekem ez érthetetlen.
Elnézést én nem vagyok tanú de számomra is érthetetlen, hisz azok a tanúk akik már nincsenek az élők között de ők még azt a tanítást kővették ami ma már tíltott gyümölcs, a mai tanúk szerínt többé soha nem látnak napvilágot. Végűl is nem az ő hibájuk, hogy egy feltételezett hazugságban hittek hanem a nagyrabecsűlt szervezeté.
De ha ma fordul eyet a kocka akkor ugyan abban a siralmas helyzetbe kerűlnek azok akik a tegnap még teljes biztonságban tették le a fejüket a párnáraEgyszerűen nem értem a felfogásukat!
Isten nem változik, és ha Ő nem változik akkor az igéjét sem fogja soha megváltoztatni senki kedvéért!
1 vagyok.
Nagyon kérlek bocsáss meg nekem, hogy közbe szóltam, bár ne tettem volna mert így okot adtam arra, hogy ne válaszoljanak a megszólítottak.
Nagyon sajnálom és kérem a tanúkat, hogy ne a kérdezőt okolják és legyenek elnézőek most az egyszer.
Köszönöm!
el tudom képzelni hogy most tudatosan játszák el hogy megsértették őked, a kérdésed meg a tájékozatlanságodból fakad, így megússzák hogy válaszolni kelljen, ha valóban így van ahogy sejtem az tipikus
egyébként meg ezt úgy szokták magyarázni, hogy alapvetően konzisztens a dolog, és komoly hittanítások nem változnak, de mivel változik a világ ezért kiseb etikai szabályoknak és más apróságoknak is változniuk kell
ezt talán valóban így is gondolhatják hiszen gyakran valamit amit korábban tanítottak manapság letagadják, az érdekldőnek pedig a föld alól kell előkeríteni a régi kiadványokat hogy elenőrize hogy tényleg úgy van e ahogy azt a kritikusok állítják, pl az 1975-ös világvége, most azt állítják sosem volt szó ilyesmiről ,csak az ellenségeik találták ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!