Ha Jézus már megkezdte uralmát 1914-ben akkor miért vannak még gonosz állapotok a földön?
"Minap olvastam, hogy Jézus 1914 óta uralkodik..."
Én meg azt olvastam, hogy Magyarország jobban teljesít...
"Ha érdekel az igazság akkor keresd a Jehova Tanúi gyülekezetet"
Ha érdekel az igazság nyisd ki a bibliát őszinte szívvel, és hagyd hogy a Szentlélek tanitson, oktatson és magyarzzon.
Ján 16:13 De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, amiket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti nektek.
Ján 16:15 Mindaz, ami az Atyáé, az enyém: azért mondám, hogy az enyémből vesz, és megjelenti nektek.
Van olyan Örtorony tan amit meg ne cáfoljon a Jézus szava?
Vidiripi
Szakmayer!
"Jézus az égi királyságot készíti elő, a hol a kiválasztott 144000 ezer emberrel fog uralkodni. Ha érdekel az igazság akkor keresd a Jehova Tanúi gyülekezetet, mert ott kizárólag a biblia alapján tanítanak."
Semmi gond! Akkor ezt az igazságot vegyük vizsgálat alá!
Állítólag Jézus 1918-ban eljött és megvizsgálta a felkenteket! Ez egy tanítás és Jehova tanúinál ez egy igazság! Rendben van. Akkor kérlek támaszd alá ezt az igazságot a Biblia igéjével vagy igéivel!!!
Engem érdekel az igazság. És azt is tudni akarom hogyan lehet felismerni az igazságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Jelenések könyve kiasztikus szerkesztésű.
Az X egyik felén,-a 7. fejezetben-és a másik felén,a 14.fejezetben ír a "144 ezerről",es a "nagy sokaságról".Vesd össze a két csoport jellemzőit táblázatban!Rájöhetsz,hogy amit János apostol ír a 7.fejezetben a "144 ezerről",ugyanazokat a jellemzőket írja a 14.fejezetben,a "nagy sokaságról",és fordítva.
Ez azt mutatja,hogy a 144 ezer,-a 12x12000-egy jelképes szám.A 12 a teljesség száma,és 12000,a nagyon nagy teljességéé.
A 144 ezerrel való különcködés, Isten tökéletes szeretetét csorbítja a nagy sokasággal szemben,illetve a legalizmust támasztja alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!