Ha Jézus rókának nevezett egy (gonosz) politikai vezetőt (Lukács 13:32), akkor én nyugodt szívvel nevezhetem a Jehova tanúit kutyáknak, nem?
Mindjárt jön is a következő kérdésem :)
Csak olyan jó lekutyázni őket... főleg azt a 27%-os Katy Wavert akinek bíró családtagja van (ugyan olyan sz#rkeverő lehet mint katy) meg azt a grkaty-t... meg úgy általában az összes többi tanút :D
Kérdezö, ha éhes vagy sütöttem nagyon finom pizzát. Hagyok neked is belöle, lehet hogy egy kicsit felvidulsz a szomorúságodból.
A férjem hozott finom vörös bort, azzal is megkinálhatunk. Tudod még a Bibliában is azt írja, hogy a bor megvidámítja a halandó szívét. Csak mértékkel kell inni.
kb. elkapott a röhögés a kérdés olvasása közben(na meg egyes választ látva szintén..:))))), de szerintem is bízd rá inkább Jézusra annak megítélését, kinek mekkora a hite Őbenne/attól függetlenül, hogy adott személy melyik felekezethez és mi célból is tartozik a földi/evilági keretek között..
valójában mondjuk persze azt csinálsz, amit akarsz :)))
Nem vagyok tagja a szóban forgó felekezetnek, de ha ennek ellenére engem is lekutyáznál, egyáltalán nem érezném magamra nézve sértőnek a (gonosznak szánt) megjegyzést...
„Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondjak: "Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyáira pazarol! Önző, rideg fráter!" - ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék csak gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért – te sétálj csak nyugodtan a kutyáddal. Jó társaságban maradsz, s Isten is tudja ezt.”
Márai Sándor: Füves könyv
„A kutyák igazából embernek képzelik magukat, valószínűleg egy gyereknek.”
Csányi Vilmos
„A kutyák megtanítottak valamire, ők a legcsodálatosabb lények a világon. A kutyák mindannyian angyalok (...). Ők jól tudják, hogy örömet okoznak nekünk azzal, ha követik a parancsainkat, és mint tudjuk, a kutyák akkor a legboldogabbak, ha boldognak látják a gazdáikat. Ezeknek a csodálatos állatoknak csakis az a fontos, hogy nekünk örömet okozzanak. Érted már, miért mondtam, hogy mind angyalok? ”
Kaleido Star c. film
„Egy régi legenda szerint ha egy kutya meghal, a túlvilág határán nyugalmat talál. Itt a Szivárvány hídon túl már nincs betegség, és ismeretlen a kín és a bánat Az erdő szélén, dombok lábánál rohangáló felhőtlen boldogságban élő kutyáknak már csak régi társuk, a gazdájuk hiányzik. Aztán, egy szép napon ismerős illatokat visz a szél Az egyik kutya megáll, fülét hegyezi, majd hirtelen elszalad. És amikor észre vesz téged, látja, hogy te érkezel, teste már reszket a vágytól, ahogy feléd rohan. Boldogan kapaszkodtok egymásba az örömteli újratalálkozásban, és te újra belenézhetsz a hűséget, mérhetetlen rajongást árasztó kutyaszemekbe. Együtt sétáltok át a Szivárvány Hídon, és soha többé nem váltok már el egymástól Most nagyon szeretnék hinni abban, hogy igaz a legenda. Nagyon szeretnék hinni abban, hogy mi még egyszer találkozunk.”
Ismeretlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!