Szia
Mert a Bibliából megtudtam/rájöttem, hogy ma is van Jehovának népe itt a földön, és vágytam arra, hogy közéjük tartözhassam.
Vidiripi
Én is hosszú ideig jártam Jehova tanúihoz bár én nem keresztelkedtem meg!
Azért jártam oda mert azt gondoltam hogy ők tényleg különbek meg ugye amit hangoztatnak hogy náluk az igazság.
De kiderült hogy ez csak ugyan olyan propaganda szöveg mit a politikusoknál kihangsúlyozzák. De semmivel sem különbek mint más felekezetek tagjai. S az igazság sincs náluk. Ez is csak szöveg. Ezek személyes tapasztalatok.
Mint magán emberek nincs velük különösebb probléma néhányukat kivéve. De kivételek mindig vannak. Viszont mint közösség teljesen alá vannak rendelve az Őrtorony társulatnak nem pedig a mennyei Atyának és Krisztusnak!
4.A vádad hamis.
. Inkább te nézd meg mit követsz?
Telyes diktatúra alatt vagy,de azért tartasz ott mert nyugi van,és olyan lazaság,amitől Jézus ov az írásokban.
Semmi hirdetés amire Jézus tanit .
"Elmenvén tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből embereket"
Vidiripi
"A vádad hamis."
Mi a vád?
"Inkább te nézd meg mit követsz?"
Hát ez az barátom. Én nem mit követek! Hanem én KIT követek! Mert nem mit kell követni!
"Telyes diktatúra alatt vagy,de azért tartasz ott mert nyugi van,és olyan lazaság,amitől Jézus ov az írásokban."
Akkor neked csak egy dologra kell figyelned. Tartsd magad távol a lazaságtól!
"Semmi hirdetés amire Jézus tanit."
Hirdetés van! Csak nem úgy ahogyan Jehova tanúi terjesztik az Őrtorony tanításokat.
De miért fáj az neked hogy mások nem úgy csinálják?
6."Hanem én kit követe"
Na itt a baj,mert te egy 1700 éves avas téves tantételt követsz ,ami a Földön a legnagyobb és a leghosszabb diktatúra,ami a biblia alig 50%-at használja.
A tévedéseket nem kijavítja időről/időre,hanem a szemmel látható hamis és hazug,nyugodtan kimondom nevetséges gyakorlatokat teszitek,amit a gyerekek is nevetnek.
Az okos ember a tévedéseiből tanul,nem pedig védi.
6.Nézed meg a különbséget a biblia és a következő között.
Cim.
"A katolikus egyház eretnekségeinek(tévtanitásainak,és eretnek gyakorlatainak)kialakulása időrendi sorrendben".
users.atw.hu/elizeus/eretnekségek.html
Itt meglátod a nagy különbséget.
Vidiripi
Edgár! Én soha nem leszek katolikus! És ezzel mindent elmondtam!
9.Csak éppen elég,ha termékének 70%-át fogyasztod szeretettel.Mindhogy ők is mert joguk van hozzá,és minden ember azt hisz amit akar,még akkor is ha a bibliát nem használja,akkor is ha a bibliát a téves tantétel bizonyítására használja hamisan.
Nincs közöm hozzá"ki mit vet azt arat"--ha a Bibliából vet igazságot azt arat,ha bibliát hamis tantétel védelmére használja,azt arat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!