A Szentháromságban egy Isten van vagy három?
A bibliai alapokat aki tud,megkèrem jegyezze be.
Akár egy Isten akár három.
Ha az Atya Isten,Fiú Isten,Szentszellem Isten akkor három Isten van.
De a biblia szerint:János.17:3.szerint egy Isten van."Az pedig az örök élet,hogy megismerjenek Téged az egyedüli igaz Istent és akit elküldtél a Jézus Krisztust".
Igy tehát egy Isten van.
23.Mivel az Atya neve Jehova és a Jehova jelentése = azzá válok,amivé válni akarok.
Igy az Atyának nem két/három mgnyilvánulása van hanem több millió /milliárd.Igy az Atyának nincs szüksége egy/két másik megnyivanulásra.
Az aki alaposan nem olvassa az Isten szavát az ámitok könnyen befoljásolják az embereket.
A Jehova szó csak egy emberi kitaláció.
Ellenben a tetragrammon (JHVH) Istent jelöli, nem pedig az Atyát önmagában.
Ez egyéni véleményed.
Olvasd a 2Mozes.6:3."Ábrahának,Jákobnak,Izsáknak úgy jelentem meg mint Felséges Isten de az Én Jehova nevemen nem voltam előttük ismeretes". és a 83zsoltár.18,19."Kinek megtudják,hogy a neved Jehova,egy magad vagy Felséges Isten az egész Földön",
A Szentháromságot nekeresd mert nincs a Bibliában,de ha mégis talász jegyzd be.Sajnálatodra nincs.
79.Mosolyog ki a fejedből a démoni csalás.
Hol élsz a keresztényi életben,vagy a hazugság Atyát szolgálod.
Ami nincs a Bibliában beleteszed és ami benne van kiveszed.
Ha a biblia neked nem Szentírás akkor nincs miért csatlakozz a komenthez.
Pont arról beszélek, ami nincs a Bibliában, és ez a Jehova nevezetű hibás szó.
Okulj egy kicsit, mielőtt emberi kitalációkat bálványoznál egy hamis szekta nevében!
27.Légy annyira őszinte magadhoz és vegyél fáraságot és olvasd el az eredeti héber fordítást.
Ne a 325-ben a pogány császár vezetésével létrehozott hagyományotokkal tele tantételt bizonygasd hanem a bibliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!