Lót leányai miért vetemedtek ilyen utálatos gaztettre?
A helyzet megítélésében ismerni kell az adott kort!
Ábrahám felesége-Sára-,első unokatestvére volt,de ez akkor,még nem jelentett veszélyt,hiszen nagyapja,még találkozhatott Ádámmal,s így akkor,még nem voltak genetikai torzulások,amelyekből törvényszerűen beteg utódok születtek volna.
Lót lányai nem berugatták apjukat,hanem némi borral felpezsdítették öregecske apjuk vérét.A történet,nyilván nem egyszeri volt,különben nem eshettek volna teherbe.
Amiként számunkra elképzelhetetlen,és elítélt 800 feleség,és 1500 ágyas egy férfinak,úgy elképzelhetetlen,és elítélt az apa-lánya szex.(Kivéve néhány kultúrát.)
"A történet,nyilván nem egyszeri volt,különben nem eshettek volna teherbe."
Ezt most komolyan írod? Már miért ne eshetnenek teherbe egy alkalomtól?
Lea
Mire elküldtem, rájöttem. "Boszorkány" helyett másként is fogalmazhattam volna.
Ábrahám saját féltestvérét vette el Sárát. Nem unokatestvér mint itt fentebb valaki állította. Káin is testvérével házasodott. Geneteikailaig azért nem házasodhatsz közeli rokonnal, mert a betegséget duplán öröklöd. Ott még nem voltak genetikai betegségek.
Tehát Lót lányainak ez nem volt annyira idegen. Főleg Sodomából jöttek ahol mindenfélét láttak...más is csinálta. Tehát a szemük elött volt a példa.
Fentebb írta valaki, hogy részegen fel se áll. Ez butaság. Minden férfinak 6-7 szer van merevedése minden éjjel. Doki rá is kérdez az urológusnál milyen gyakran ébred merevedéssel (50 fölött szokták kérdezni) Néha mereven ébredsz, nem véletlen. Egy nyaktól lefele béna ember aki, nem érez semmit odalent is tud merevnek lenni és utódot nemzeni.
Mindkét gyerekemet egyszeri alakalommal hoztam össze a feleségemmel. Terveztük, de leálltunk influenza miatt és mégis összejött. Tehát egy is elég.
Fent valaki tévesen megjegyzi, hogy "nem talál senkit saját népéből"
"nem vegyülhetnek idegen népekkel"
Ez teljesen téves gondolat. Ábrahámmal kezdődik a zsidóság, nincs még saját nép. Nincs még Levita papság ahol ezek a törvények bejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!