Van-e még egy ilyen semmirekellő, egymásnak keresztbetevő, utálatos nép, mint a magyar?
Szia!
Szörnyű!Például ez a kérdés is egy mocskolódás!
Már megint ez az idióta általánosítás. Én magyar vagyok. Magyarországon születtem, magyarnak vallom magam. Magyarul írok. Magyarokból áll a barátaim nagyobb része. Nem csak köztük, de még az ismerőseim közt sem illik senkire ez a hatalmas "sztereotípiád".
Te viszont annál jobban hasonlítasz az általad szapult "magyarokra". "Gyűlölködsz", "mocskolódsz", "szinte ölni tudnál, ha valaki nem úgy gondolkodik, mint a másik".
Nézz magadba, utána nézz örül és láss. Tegye fel a kezét, aki ma kiment az utcára, és mindenfelé vérkomcsik mocskolták a vérnácikat?
Nem jut eszedbe egy nép sem, aki ilyen, mert külföldön maximum nyaralni voltál, és a látóköröd olyan szűk, mint paraszton a gatya. Intelligencia pedig sehol.
Ezt a megállapítást vajon az internet alapján szűrted le?
A világháló tényleg tele van névtelenül, arc nélkül
anyázó ostoba trollokkal, mivel nem fenyegeti őket a veszély hogy pofán vágják őket a szarkavarásukért. És valóban ott vannak minden témakörben. Jogosan szidod a kormányt? Már ott is vannak, és nagy dérrel-dúrral náciznak, fasisztáznak, rasszistáznak, masinisztáznak. Kijelented, hogy a szintetikus tömegnövelő szirszarok károsak? Rögtön elkezdenek hőbörögni, mörr-börr, biztos 40 kilós kicsicsíra vagy. Azt mered mondani hogy az MLM egy átverés? Máris megkapod a magadét, hogy ilyen meg olyan szánalmasvagy, nem értesz te ehhez, stb. stb. Itt élik ki önnön hülyeségük okozta frusztrációjukat. Egyébként ne gondold hogy külföldön nincsenek ilyenek, USA-ban éppenséggel jóval több van. De most nehogymár néhány ezer söpredék miatt amblokk elítélj minden magyart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!