Ádám és Éva akkor is megszegték volna Isten parancsát, ha nem kísérti őket a Sátán?
Szerintem, ha Istennek csak egy nő és egy férfi megteremtése lett volna a célja, akkor ezt tekinthetnénk gyerekes játszadozásnak.
Úgy vélem, hosszabb távon gondolkodott, ezért szüksége volt egy olyan társra, aki segítséget nyújtott neki ahhoz, hogy rávegye az embereket arra, hogy megszegjék a parancsait.
Föltéve persze, hogy egyáltalán így történt, amiben személy szerint én kissé kételkedem.
Erre nem tudjuk a választ. kijelenteni semmit nem lehet.
Az ember szabadon élhetett a jogaival.
A Pápa is belátta?
Hát merész ember, de nem ez az egyetlen amiben ellene megy Isten szavának.
Az Ő dolga, csak a baj, hogy akik követik ebben, azok is bajban vannak
Szerintem nem.
Onnan lehet következtetni, hogy amikor a sátán meg lesz kötve 1000 esztendőre, akkor addig nem lesz csak lázadás a Földön Isten és a Temploma ellen, amig újra szabadon nem engedik, hogy "elhitesse a népeket". Ezután fog végleg megpecsételődni a sorsa, és ezzel rostálja meg Isten azokat az embereket akik csak színből mennek fel minden évben Jeruzsálembe a Meesiást imádni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!