A keresztény családok nagyon szigorúak? És a zsidók? Mik a szabályok a család tagjai számára?
#10:
"semmi olyat nem írtam, ami nem tény. Bár hülyeség lenne, de nem az."
De.
Mivel:
"13-16 éves tini ribik piálnak, kocsmában dugnak, mindenük kilátszik. Csak jogaik vannak és kötelezettségeik nulla. Magyarország diákjai élvonalból a béka feneke alá süllyedtek értelmileg. Számolni, szöveget értelmezni nem tudnak rendesen. Egyetemen alapvető dolgokat kell velük bepótoltatni. Egy mai 3-mas régebben jó, ha nem karó volt. A liberalizmus, nyugatiasodás egyik legnagyobb fertője Svédország. Már nyílvánosan lehet hokizni is. Mindegy, hogy hány éves gyerek látja a parkban. Családi közösség manapság szintén 0. Mindenki másik szobában nyomogatja az okostelót. Nem egymással beszélgetnek, programokat csinálnak. Szerintem nem a vallás teszi tönkre az embereket, hanem a túlzott liberalizmus, elnyugatiasodás. Egy erkölcstelen társadalom persze, hogy nehezen bírja a normálisnak nevezhető életet. Hiszen manapság túl nagy kérés, hogy tanulj jól, segíts a házimunkában és kisebb testvérednél, ne dugj össsze-vissza kiskorúként, ne piálj."
Nem hiszem el ,hogy ezeket nem tartod ÓRIÁSI NAGY túlzásoknak. Nagyon túlzol + olyanokat is írsz ,amik nem igazak.
"13-16 éves tini ribik piálnak" Ebben az országba ember rohadt sokan piálnak...és ez szerintem nem csak nekem tűnt fel. Nem kell ahhoz se ribinek ,se tininek lenned. Ami meg azt illeti ekkora lelki nyomor mellet nem lepődők meg ,hogy ebbe az országba ennyi az alkoholista. Sajnos ,nagyapám is az volt ,de rajta tudtak segíteni és megszabadult több évtized alkoholizmusából.
"kocsmába dugnak" Én hallottam már olyat ,hogy (nem feltétlen tinik ,akár 30-asok is...) áruházba,kocsiba,kertbe (többit inkább nem írom a "trigger warning" miatt)...stb De érdekes módon kocsmát még nem.
"Csak jogaik vannak és kötelezettségeik nulla." Ez elég szocisra sikerült. Mégis mi az a kötelezettség ,amit MINDEN tini megtagad?
"Magyarország diákjai élvonalból a béka feneke alá süllyedtek értelmileg."
Nem csoda. Ilyen tanmenet mellet? Viccelsz? Arról nem is beszélve ,hogy a tanárok 99%-a egyáltalán nem való tanárnak...
"Számolni, szöveget értelmezni nem tudnak rendesen."
Nyilván mindegyik...
"Egyetemen alapvető dolgokat kell velük bepótoltatni."
Ilyen tanmenet mellet?
"Egy mai 3-mas régebben jó, ha nem karó volt."
Mégis mikor?
"A liberalizmus, nyugatiasodás egyik legnagyobb fertője Svédország."
Mi az ,hogy "nyugatiasodás"?
Amúgy meg abba egyetértek ,hogy a liberalizmus (& feminizmus) egy borzasztó ideológia. Csak úgy ,mint a nacionalizmus,konzervatív és egyéb komcsi ideológiák. Úgy ahogy van az egész politika egy kalap lószar.
"Már nyílvánosan lehet hokizni is."
Én ilyenről még nem hallottam ,de most őszintén... Európa szerte szinte mindenhol forgatnak nyilvánosan. És régebben is csinálták nyilvánosan. Ami azt illeti ez szerintem is egy szar dolog.
"Mindegy, hogy hány éves gyerek látja a parkban."
Ez szerintem is borzasztó.
"Nem egymással beszélgetnek, programokat csinálnak."
Milyen programokat?
" Családi közösség manapság szintén 0."
Azért ,azért olyan családba ,mint az enyém nem csoda. Nem írom most le ,hogy milyen volt a gyerekkorom ,mert nincs kedvem kiönteni a szívem ,de azért nagyon-nagyon sok családnál nem csoda ,hogy nincs közösség.
"Mindenki másik szobában nyomogatja az okostelót."
Te most viccelsz?
"Szerintem nem a vallás teszi tönkre az embereket"
Áhh ,neeeem (#kappa). Pont nem a vallás miatt élünk egy prűd társadalomba ,amibe az elnyomás hatására nagyon sok emberbe beteg fantáziák (parafíliák) merülnek fel.
"hanem a túlzott liberalizmus, elnyugatiasodás"
Oké ,a liberalizmus is szar ,de mégis milyen "A Nyugat"?
"Egy erkölcstelen társadalom persze, hogy nehezen bírja a normálisnak nevezhető életet."
Itt most arról írsz ,hogy az a normális élet ,ha házasság után 21 évesen veszted el,egyetlen egy nővel leszel életedbe (az is meglehet ,hogy nem passzoltok)...és úgy éled az életedet ,ahogy az egy morci öreg bácsi akarja ,egy több ezer éves dogma alapján?
"Hiszen manapság túl nagy kérés, hogy tanulj jól, segíts a házimunkában és kisebb testvérednél, ne dugj össsze-vissza kiskorúként, ne piálj"
Kiket kértél meg?
"Magyarország züllött, elbutult ország lett."
Ebben egyetértek. Bár eddig is az volt (meg úgy egész Közép-Kelet Európa) ,csak az embereknek most lett elege belőle. Hogy ki tesz érte bármit is ,az más kérdés...
És én most nem arról beszéllek ,mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!