Jehova Tanúja vagyok a szüleimmel élek. Sajnos rosszat cselekedtem, loptam. Mit tegyek?
Sajnos az iskolában sokat bántanak és szerettem volna egyszer azt, hogy a többiek jófejnek lássanak. ma reggel elvettem Édesapámtól kábé 300Ft-ot és a büfében vásároltam belőle egy zacskó csipszet, amiből a többieket is megkínáltam. Mi a véleményetek? Mit tegyek?
A szüleimnek miért nem tudom elmagyarázni, hogy bántanak?
Ez úgy hangzik,mintha egy felnőtt Jehova tanú álkérdése lenne.Bocs kérdező,ha tévedek.
Amúgy ne izgasd magad.Nincs tökéletes ember.Illetve de,Jehova tanúi azok...
"A szüleimnek miért nem tudom elmagyarázni, hogy bántanak?"
Azért,mert Jehova tanúi.Szektásak,agymosottak.Ha szépen fogalmazok,az nem fogja megoldani a problémádat!
Na,fel a fejjel,minden gyerek átesik a lopáson.
Szeresd magad!
"Jehova Tanúja vagyok a szüleimmel élek. Sajnos rosszat cselekedtem, loptam. Mit tegyek?
Sajnos az iskolában sokat bántanak és szerettem volna egyszer azt, hogy a többiek jófejnek lássanak. ma reggel elvettem Édesapámtól kábé 300Ft-ot és a büfében vásároltam belőle egy zacskó csipszet, amiből a többieket is megkínáltam. Mi a véleményetek? Mit tegyek?
A szüleimnek miért nem tudom elmagyarázni, hogy bántanak?"
MÁSOLÁS A TORONYBOL!
Ez egy forditott pshichologiai kérdés arra hogy lássák mit válaszolnak a nem Tanuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!