Ha Hitler a keresztet választja 45 fokos szögben megdöntve, akkor a kereszt (mert hasonlítana a használt jelképre) belenne tiltva?
"Ron Hubbard öröksége meg azokat, akinek van mit a tejbe aprítani. (szcientológia)"
Szerintem meg azokat téríti, akik hagyják magukat téríteni. Szerintem nem csak szcientológusoknak van mit a tejbe aprítani.
A legdurvább és a legelgondolkodtatóbb, amit F. Nietsche fejt ki a keresztény vallásról, és a keresztényekről. Csak irányadásként mondok néhány szót: Elsorvadás, Meghunyászkodás.
Nézz csak utána. Persze a keresztények nem fognak, mert Nietsche veszélyes a hitükre nézve.
Hitler ezért akarta kiírtani a kereszténységetet, mert az elesettek felemelői, Hitler életerős társadalmat akart, betegek nélkül. Vajon, mi lenne a kereszténységgel, ha minden ember egészséges volna lelkileg?
Már a hozzállás, hogy a gyermeket nem szabad elvetni, Afrika=éhező gyermekek. Ezt termelte a kereszténység: Szegénység. Így termeli ki a jövő keresztényeit.
A Biblia
" Ha valóban egyfajta Isten teremtette az embereket, akkor miért vannak különféle bőrszínű emberek? Miért nem csak feketék, vagy fehérek léteznek? Továbbá, ha a Földet 6000 éve teremtette, akkor miért létezik a Földünk 4,5 milliárd éve? Vagy pl. hogyan halhattak ki 65 millió évvel ezelőtt a dinoszauruszok, ha még csak 6000 éves a Föld?"
Erre mondják, hogy nem látod a fától az erdőt. Elveszél a részletekben.
Engem is próbáltak a Jehovák téríteni. Valami füzetet akartak rámsózni. Azt tudnod kell, hogy az a nő szeretett téged, azért volt olyan hajthatatlan, hogy alig tudtad lerázni. A Jehovisták azt a küldetést kapják, hogy minél több lelket Mentesnek meg.
A szcientológia OT6 legalább nyolc millió forint, ha hatig viszed. De Állítólag OT8 16 millió forint.
Ez a gazdagok ösvénye, a szegényeknek marad a kereszténység, amely szerint bűn a gazdagság. Igen, a zsidók találták ki a kereszténységet, ez holtbiztos.
Fura dolgok is vannak a Bibliában. Pl. Az a történet,amikor Isten, arra kéri áldozza fel a fiát, hite bizonyságul. Majd az utolsó pillanatban Isten azt mondja: Állj!
(bocs, későn szóltál, már ott gurul a feje a domboldalon)
A Zen történetek sokkal barátságosabbak. Pl. Amikor az apa leereszti a szakadékba egy kötélen a fiát, és a fiú nem fél, mert az apja fogja a kötelet.
Soha sem fogom megérteni, hogy kérhet Isten olyat, hogy áldozza fel a fiát. Persze itt a hívők azzal érvelnek, hogy Isten is feláldozta a fiát, Jézust.
De ez akkor sem szimpatikus Számomra, hogy Isten őlésre buzdít, hogy bizonyítsam hitem. Ez nagyon nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!