Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Hitler a keresztet választj...

Ha Hitler a keresztet választja 45 fokos szögben megdöntve, akkor a kereszt (mert hasonlítana a használt jelképre) belenne tiltva?

Figyelt kérdés

Itt egy érdekes olvasmány:

[link]

#Jelképek;
2016. nov. 28. 12:48
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Kedves kérdező ezt is rosszul tudod, mert a Jehova a magyarokat is téríti, engem is egy magyar nő akart téríteni. Én is magyar származású férfi vagyok. De nekem mindegy ki kit akar téríteni, mert én csak azt hiszem el, amit 100%-osan bizonyítani lehet a tudomány által. Amit nem lehet, azt nem kajálom meg. Tehát nem hiszem el, hogy a zsidó Isten kiválasztott népe, nem hiszek Isten létezésében, kétségbe vonom, hogy Mohamed próféta, Mózes, Jézus, Buddha valaha is léteztek volna, mert nincs semmi konkrét bizonyíték a létezésükre. Továbbá nem hiszek árja faj létezésében, meg fehér felsőbbrendűségben, meg Mennyország és Pokol létezésében, se Sátánban, se Allah-ban, azt se hiszem el, hogy Szűz Mária szüzen szült gyereket, mert egy nő se tud szüzen gyereket szülni, akkor miért pont ő lett volna a kivétel, továbbá nem hiszek benne, hogy Jézus tudott kézrátevéssel gyógyítani, vagy járt a vízen, a vízözön történetben se hiszek, meg nagyon sok minden van, ami tudományosan nem lett bizonyítva, ezért kételkedek benne, hogy bármi is igaz lenne abból, ami vallásos könyvekben, vagy mondjuk a Mein Kampf-ban írva van.
2016. nov. 29. 08:59
 22/24 anonim válasza:

"Ron Hubbard öröksége meg azokat, akinek van mit a tejbe aprítani. (szcientológia)"

Szerintem meg azokat téríti, akik hagyják magukat téríteni. Szerintem nem csak szcientológusoknak van mit a tejbe aprítani.

2016. nov. 29. 09:07
 23/24 A kérdező kommentje:

A legdurvább és a legelgondolkodtatóbb, amit F. Nietsche fejt ki a keresztény vallásról, és a keresztényekről. Csak irányadásként mondok néhány szót: Elsorvadás, Meghunyászkodás.

Nézz csak utána. Persze a keresztények nem fognak, mert Nietsche veszélyes a hitükre nézve.

Hitler ezért akarta kiírtani a kereszténységetet, mert az elesettek felemelői, Hitler életerős társadalmat akart, betegek nélkül. Vajon, mi lenne a kereszténységgel, ha minden ember egészséges volna lelkileg?

Már a hozzállás, hogy a gyermeket nem szabad elvetni, Afrika=éhező gyermekek. Ezt termelte a kereszténység: Szegénység. Így termeli ki a jövő keresztényeit.

A Biblia

" Ha valóban egyfajta Isten teremtette az embereket, akkor miért vannak különféle bőrszínű emberek? Miért nem csak feketék, vagy fehérek léteznek? Továbbá, ha a Földet 6000 éve teremtette, akkor miért létezik a Földünk 4,5 milliárd éve? Vagy pl. hogyan halhattak ki 65 millió évvel ezelőtt a dinoszauruszok, ha még csak 6000 éves a Föld?"

Erre mondják, hogy nem látod a fától az erdőt. Elveszél a részletekben.

Engem is próbáltak a Jehovák téríteni. Valami füzetet akartak rámsózni. Azt tudnod kell, hogy az a nő szeretett téged, azért volt olyan hajthatatlan, hogy alig tudtad lerázni. A Jehovisták azt a küldetést kapják, hogy minél több lelket Mentesnek meg.

A szcientológia OT6 legalább nyolc millió forint, ha hatig viszed. De Állítólag OT8 16 millió forint.

Ez a gazdagok ösvénye, a szegényeknek marad a kereszténység, amely szerint bűn a gazdagság. Igen, a zsidók találták ki a kereszténységet, ez holtbiztos.

2016. nov. 29. 12:19
 24/24 A kérdező kommentje:

Fura dolgok is vannak a Bibliában. Pl. Az a történet,amikor Isten, arra kéri áldozza fel a fiát, hite bizonyságul. Majd az utolsó pillanatban Isten azt mondja: Állj!

(bocs, későn szóltál, már ott gurul a feje a domboldalon)

A Zen történetek sokkal barátságosabbak. Pl. Amikor az apa leereszti a szakadékba egy kötélen a fiát, és a fiú nem fél, mert az apja fogja a kötelet.

Soha sem fogom megérteni, hogy kérhet Isten olyat, hogy áldozza fel a fiát. Persze itt a hívők azzal érvelnek, hogy Isten is feláldozta a fiát, Jézust.

De ez akkor sem szimpatikus Számomra, hogy Isten őlésre buzdít, hogy bizonyítsam hitem. Ez nagyon nem stimmel.

2016. nov. 29. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!