Olvasta mèg rajtam kìvül valaki az "örökkè èlhetsz paradicsomban a földön" cìmű könyvet? Vèlemènyek? Ezek szerint csak 144. 000 ember kerülhet a menyorszàgba?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 01:20
41/55 anonim válasza:
En senkivel sem vitazok ha te igy latod a dolgokat 73$-os.
15/L
43/55 anonim válasza:
Majd meg Priviben vagy MSN mondok meg tobbet magamrol:)
15/L
44/55 anonim válasza:
Kivanom, hogy ismerd meg meg jobban az igazsagot es orokke elj az orok eletben.Es holnap leszel 16:)
Amugy szoktal jarni a Kirajsag-Terembe? En minden osszejovetelen jelen vagyok:) Szerdan es Vasarnap is.
15/L
45/55 anonim válasza:
mégis, mit keresne kiráLYság-teremben egy katolikus?
46/55 anonim válasza:
Azt, hogy en is Reformatus vagyok es megis oda megyek.
15/L
47/55 anonim válasza:
és akkor te hol vagy református???
az, hogy annak kereszteltek, nem jelent semmit, mint a példád mutatja
48/55 anonim válasza:
En sajnos meg reformatus vagyok, mert annak kereszteltek, de mikor Jehova Tanuja leszek, otthagyom azt a vallasomat, de addig nem lehet.De mar kb. 1 eve meg tobb, hogy nem megyek templomba.
15/L
49/55 anonim válasza:
Ja bocs nem 16 leszel holnap, hanem 18:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!