Olvasta mèg rajtam kìvül valaki az "örökkè èlhetsz paradicsomban a földön" cìmű könyvet? Vèlemènyek? Ezek szerint csak 144. 000 ember kerülhet a menyorszàgba?
Katolikus vallàsù vagyok
De milyen Jehovàs àlkèrdès????????huuuuh ember te nagyon paranoiàs lehetsz.... pszihològus làtott màr???
O_O
te kezdtél ész nélkül zsidózni és én lennék paranoiás...
az álkérdés meg álkérdés, mindenki tudja mi az
amivel a jehovások teleszemetelik a gyk-t, hogy aztán "válaszolhassanak" rá, és beírják a munkakönyvbe, hogy megvolt a heti kötelező térítgetésük
21:32
Hidd el hogy 18 èvesen pont nem az a napi teendőm,hogy olyan idiòtàkat mint pl amilyen te magad is vagy tèrìtgessek!! ENNYI!!!!!!!
ezt a könyvet olvasom most ès tudni akartam hogy igaz-e?
"olyan idiòtàkat mint pl amilyen te magad is vagy"
Jehova tanui miért személyeskednek? Nincsenek érveik?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
"Aki embertársát bolondnak nevezi méltó a gyehenna tűzére." Mt 5,22
Kérdező, jól teszed, ha beszerzel egy tűzbiztos koporsót.
Sajnos, hogy nem lehet megteriteni az embereket, pedig ezzel az eletuket mentenenk meg. Igaza van a kerdezonek ilyen emberknek jobb bekethagyni.
15/L
Kerdezo te lany vagy? Amugy hogy kedveled a Jehova Tanuit meselj tanulmanyozol? En tanulmanyozok es szeretnek megkeresztelkedni Jehova Tanujanak. Veled legalabb lehet ertelmes dolgokrol beszelni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!