Az emberek miert nem szoktak imadkozni, pl etkezes elott?
Aki vallásos az imádkozik. Ha a film története szempontjából ez lényeges vagy például olyan közösségben, korban játszódik, akkor a filmben is imádkoznak evés előtt a szereplők.
Aki meg nem vallásos, nem imádkozik. Sem filmben, sem az életben.
Valaki irta a kaptar cimu filmet! Nos jol leminositetted magad, gratula. Nem ertem miert kell hozzaszolni, ha nem tudsz ertelmesen megnyilvanulni. Istenem ilyen IQ fighter emberek, hogyan letezhetnek.
Amugy meg ezen a bolygon elek es nem csak harom filmet lattam. Nem tudom, miert nem kell ertelmesen hozzaszolni 1 kiba***tt poszthoz az ilyenek inkabb huzzanak el innen, bekepzelt semmiterto emerek.
A tobbi ertelmes valaszokat koszonom szepen, jo tudni hogy vannak meg jo emberek :) Ugy erzem ez egy komoly poszt.
IQ fighter az pont te vagy, idi.óta. :D
Olvasd már el a kérdésed még egyszer, bar.marc.
Amúgy meg sokan azért nem imádkoznak étkezés előtt, mert nem vallásosak.
"Aki vallásos".
Hát nem teljesen így van.
Én nem egy olyan embert ismerek, aki kereszténynek vagy vallásosnak tartja magát, és még sem köszöni meg az ételt a teremtőjének.
Hogy miért?
Azt tőlük kell megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!