Hosszúhajú kérdése:
Hívő, valláshoz teológiához értő emberek! Egy film kissé megijesztett. Segítség?
Figyelt kérdés
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert vallási szemszögből szeretném elemezni a fimet. Az "átkozottak otthona" 1991-es filmet jó kis esti thrillernek szántam. Aztán rendesen betojtam tőle, mert hogy valós történeten alapul. Nem mondom hogy túl nyugodt lettem, felkavart, hiszen vallásos vagyok - katolikus, és valahogy mindez ellentmond Istennek, a tanultaknak. Most kicsit összekeveredtem. Mennyiben egyeztethető ez össze a hittannal vallással bibliával? Isten tényleg adott ekkora hatalmat a démoni erőknek? - ez valahogy kiesett nekem a hittananyagból. Nyilván azt fogjátok mondani, hogy a film nem igaz. Én viszont naivan elhiszem, hogy az, hiszen a történet hősei - szó szerint hősei - ma is élő személyek - a wiki ír is róluk... megnyugtat valaki? aki poénkodni akar az csak az időt húzza, meg az oldalak számát növeli. Köszi!2016. nov. 19. 21:38
11/16 anonim válasza:
Kerdezo, ha te ennyire kepes vagy bedolni egy filmnek akkor jobb ha eladod a tv-t, es felkeresel egy jo szakembert.
Ertem en hogy vallasos vagy, de ha benned felmerul a kerdes hogy tenyleg leteznek ilyen dobalos demonok akkor nagy baj van. Bar nem vagy egyedul, az Apollo 18 cimu film is hatalmas paranojat okozott az osszeeskuves elmeletek rajongoi kozt.
12/16 A kérdező kommentje:
11! a szakember már megvan egy ideje, pont azért vagyok ilyen instabil lelkileg
2016. nov. 21. 14:32
13/16 anonim válasza:
A leleknek ehhez semmi koze. Agyban dol el minden, ott kell csak rendet rakni.
14/16 A kérdező kommentje:
a lelki dolgokba ne menjünk bele, mert az én pszichés betegségem pár éves koromban kialakult gyógyíthatatlan személyiségzavar, ami ugye nem agyi rendrakás kérdése, ( bár nem az agyamat érinti, hiszen nem pszichotikus ) de visszatérve a szakember felkeresését megelőző témára, nem szoktam bedőlni sose egyetlen filmnek sem, ebben az a döbbenetes még, hogy az esemény szemtanúi élnek. Ki merne ekkora kamut bevállalni, teljes névvel, címmel?
2016. nov. 21. 22:32
15/16 anonim válasza:
A film elött vágott már falhoz démon? Ha nem akkor valószínül a film megnézése után sem fog.
16/16 anonim válasza:
Ki merne ekkora kamut bevállalni, teljes névvel, címmel?
El sem hinned sok ember mire kepes a penzert.
Mellesleg lehet megtorlent eset, valos szemelyekkel, de akkor is sok filmet meg kiszineznek plusz cselekmennyel.
Ha a demonok helyett urlenyek lennenek akkor elkezdenel hinni az ufokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!