Mr Orange kérdése:
Ki látta a Krisztus Utolsó Megkísértését? Szerintem a legigazabb Krisztsu film
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 23:59
1/9 anonim válasza:
Én nem.
De ha megnéztem a "Balhé a mosodába" c. filmet ,lehet azt is megnézem. ;)
2/9 A kérdező kommentje:
Ajánlom mindenkinek nagyon jó és filozofikus film.
2016. aug. 28. 00:15
3/9 anonim válasza:
Es mi a kerdesed? Oke, szerinted a 'legigazabb'. Szerintem meg az egesz mese habbal, Jezus Krisztust, feltamadast, stb. is beleertve.
4/9 A kérdező kommentje:
Látad a filmet?
2016. aug. 28. 00:19
5/9 anonim válasza:
Láttam is, többször, meg a regényt is olvastam. Nagyon jó a regény, nagyon jó a film, jól eltalált dramaturgiával, gyönyörű képi világgal, remek zenével, nagyszerű színészi alakításokkal.
6/9 anonim válasza:
# 3
"Szerintem meg az egesz mese habbal, Jezus Krisztust, feltamadast, stb. is beleertve."
Akkor mi a tökömnek írogatsz a vallási rovatba?
7/9 anonim válasza:
én nem mondanám ,hogy a legigazabb krisztus film , de mindenképpen nagyon értékes
bár szerintem a legtöbb "krisztus film" egyszerűen gáz, élükön a passióval
pl a ben hur (a régi!!!) nem kifejezetten krisztus film de az a kevés ami benne van messze túltesz az összes hú de megmondom a frankót keresztény filmen
8/9 anonim válasza:
Én láttam és nem jött be különösebben mint film.
9/9 anonim válasza:
Még nem láttam, de kíváncsi lettem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!