Teremtés vagy evolúció által jött létre az émber?
Ha provokativnak szantad a kerdesed, rossz hirem van, senki nem veszi komolyan.
Ha komolyan gondoltad, akkor nincs mit tenni, menthetetlen vagy. Ha a rendelkezesunkre allo millionyi bizonyitek ellenere is felmerul meg a 'teremtes' kerdese, ha a nyilvanvalo leszarmazasi vonal ellenere tenyleg elhiszed, hogy nem fokozatosan alakult ki az osi majomszeru lenyekbol hanem pukk, megteremtodott, akkor maradj ebben a hitben.
Vidiripi
Véletlenül ki kellettlakulnia a női egyednek és a férfi egyednek is. Aztán kompatibilesnek kellett egymással lenniük hogy szaporodni tudjanakS véletlenül még egy ugyan azon a földrajzi helyen is kellet legyenek és egymásra is kellett találniuk. A további szaporodás érdekében! Amire ugye milliónyi bizonyíték van.
Nem is tudom melyik dologhoz kell nagyobb hit! A véletlenhez hogy csak úgy kialakult vagy ahhoz hogy teremtve lett! Ez mindenki döntse el saját maga!
"Véletlenül ki kellettlakulnia a női egyednek és a férfi egyednek is"
Ha nem csak kreacionista brossúrákból tájékozódnál, akkor tudnád, hogy az egyszerű fajok (pl moszatok) úgy szexelnek, hogy nincsenek még elkülönülve a nemek, az ivarsejtjeik egyforma méretűek. Azok később alakultak ki, úgy hogy az egyedek egy része sok, de egyre kisebb sejtet produkált (ők lettek a férfiak), mások meg inkább biztosra mentek és egy, tápanyaggal jól ellátott sejtet adtak a közöseb (ők a nők). A folyamat többször is lezajlott, a köztes állapotokra is vannak máig fennmaradt példák.
Szia!
Az ember Isten teremtménye.
A különböző emberi rasszok kialakulásáért felelős az evolúció...
Üdv. Péter
"Véletlenül ki kellettlakulnia a női egyednek és a férfi egyednek is. Aztán kompatibilesnek kellett egymással lenniük hogy szaporodni tudjanakS véletlenül még egy ugyan azon a földrajzi helyen is kellet legyenek és egymásra is kellett találniuk. A további szaporodás érdekében! Amire ugye milliónyi bizonyíték van.
Nem is tudom melyik dologhoz kell nagyobb hit!"
Hát, ha azt vesszük alapul, amit itt leírtál, akkor látod én sem tudom. A baj csak annyi a leírásoddal, hogy köszönőviszonyban sincs az evolúció működésével, semmi köze sincs hozzá.
Legyél oly szíves, és előbb tájékozódj az evolúció működéséről, hogy máskor ne hordj össze róla ekkora sületlenségeket, mint amiket eme hozzászólásodban tettél. Ettől ugyanis nem a te verziódat teszed hihetőbbé, hanem saját magadat hiteltelenné a kérdést illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!