Honnan veszi ezeket? Miből gondolja Júdás apostol ezeket?
Mondjuk lehet hogy nem a Mennybe ragadtatott el, hanem a Paradicsomba.
Te Jehova Tanúi vagy?
Illés ekkor nem hal meg, és nem is megy fel a láthatatlan szellembirodalomba, hanem átvitetik egy másik prófétai megbízatási helyre
Ez abból derül ki, hogy Elizeus egy percig sem siratja urát. Évekkel azután, hogy Illés felvitetett az egekbe egy szélviharban, még mindig életben van, és tevékenyen prófétál, ezúttal Júda királyának. Mivel Jórám, Júda királya, gonoszul cselekszik, Illés levélben közli vele Jehova ítéletét, amely nem sokkal később be is teljesedik
Igen Jehova Tanúja vagyok.
Tudod hogy a "Jehova tanúja" nem örökli Isten országát, hanem elkárhozik.
"Hanem vesztek erőt, minekutána a Szent Lélek eljő reátok: és lesztek NÉKEM TANÚIM úgy Jeruzsálemben, mint az egész Júdeában és Samariában és a földnek mind végső határáig." (ApCsel 1,8)
Mózes I. könyve 5. rész
24. És mivel Énókh Istennel járt vala; eltűnék, mert Isten magához vevé.
Zsid 11,5
Hit által vitetett fel Énokh, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az Isten felvitte őt. Mert felvitetése előtt bizonyságot nyert a felől, hogy kedves volt Istennek.
"Akkor Istentől ihletettnek tekinthetőek-e ez a két írás."
Az, amit az apostolok idéznek belőlük, az a részük ihletettnek tekinthető.
Nézd kedves kérdező.
Én leírtam amit a biblia kutatásom által tudok, a Többi nem tartozik rám.
Jézus halála előtt egyetlen ember sem támadhatott fel égi életre, mert Ő az első mindenben, így a feltámadottaknak is a zsengéje, vagy is Ő nyitotta meg az utat, bár régen nem volt ez tervben.
Kedves Living!
Ahhoz,hogy valaki feltámadjon,alőbb megkell halnia szerintem!
Nos...mivel Énokh testben tűnt el,hogy NE lásson halált! Így persze,hogy nem támadhatott fel,hiszen meg sem halt testben itt a földön.Nem de??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!