Féltek meg jelleni majd Isten tronja előtt?

"meg jelleni"
"tronja"
Ha addig megtanulsz normálisan beszélni, akkor szerintem nem lesz félnivalód.
De azért jobb lenne, ha nem az utolsó percben tanulnád meg, hanem mihamarabb. Akkor már itt, a Földön is jobban tudnál boldogulni.

Lennének dilemmáim.
Például felmerülne bennem, ki lehet az, akivel szemben állok. Az igaz Isten? Vagy egy imposztor? Fel kéne tudnom ismerni valamiről?
Továbbá...
Ha már meghaltam elvileg, akkor nem halottnak kellene lennem? Test nélkül, ahogy mondják, és élő tudattal, mi közösségem van azzal, aki halott test és halott tudat?
Furcsa felállás. Azért nem is hiszem el, hogy megtörténhet. Kézenfekvőbb, hogy rosszul átgondolt mese.

Aki nem hisz Istenben annak az egész élete egy rettegés ,mert mi van ha mégis van Isten ,és el kell vele számolni?
Aki meg hisz Istenben ,annak biztos nem gáza dolog ,vagyis a találkozás mert bízik benne ,hogy ő valóban a szeretet Istene.
Én személy szerint már alig várom ,hogy ott legyek.

"Aki nem hisz Istenben annak az egész élete egy rettegés ,mert mi van ha mégis van Isten ,és el kell vele számolni?"
Fentebb vázoltuk, hogy nem. Miért lenne? Senkinek nem ártottam, nem vagyok rosszabb ember mint te. Mitől féljek? Hogyan félhetnék attól, ami "hitem" szerint nincs is? Nem félek a hétfejű sárkánytól sem, mert legjobb tudomásom szerint nem él ilyen jószág.
"Aki meg hisz Istenben ,annak biztos nem gáza dolog ,vagyis a találkozás mert bízik benne ,hogy ő valóban a szeretet Istene."
És ha mégsem úgy lesz, ahogy hitted?
"Én személy szerint már alig várom ,hogy ott legyek."
Nosza. Én jobb szeretek élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!