Féltek meg jelleni majd Isten tronja előtt?
"Egy teremtőt teremtése alapján ítélünk meg"
Aztamindenit! Te biztos tudsz jobbat!
https://www.youtube.com/watch?v=7nO4xG5LIsY
----------
Kérdező, igyekszem úgy élni, hogy a tőlem telhető lehető legjobbat cselekedjem - és tapasztalható, tapasztalom, működik a kegyelem, nem vár tőlem el a Teremtő Atyaúristen olyat, amit nem tudok megtenni. Olyat csak rossz főnökök szoktak elvárni.
Nem félek, mert nem hiszek a létezésében, olyan formában semmiképpen sem, ahogy a vallások hirdetik.
Nem vagyok rosszabb vagy jobb ember mint bárki más. Nincs objektív bizonyíték Isten létére, magyarán nem vagyok köteles hinni benne, ha azt akarja, hogy higgyek, adjon egyértelmű jelet.
Senki nem tudja, mi van a halál után. Ha az derül ki, hogy mégis egy magasabb intelligencia vár ott ránk, az egy érdekes tapasztalat lesz.
Engem csak pozitív meglepetés érhet. De mit tesz a hívő, ha meghal, és kiderül: nem is úgy van, ahogy egy életen át hitte?
Beteges félelmet nem szabad érezni, két okból sem.
Egy részt ha megfelelően éltél, nincs mitől félni, de ez nem jelenti azt, hogy legyünk elbizakodottak.
Ha pedig rossz életutat választottál és kitartottál mellette, akkor az ítéletet vagy is a halált úgy sem kerülheted el, ezért megint csak kár rettegésben lenni,
S inkább most kell "félnünk", de nem Istentől hanem attól hogy ne tegyünk olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!