Muszlim lányokon mitől függ, hogy van rajta kendő vagy nincs?
Ha a haja le van takarva kendővel de az arca nincs, az mit jelent?
És az ha teljesen be van borítva az arcuk is?
És akin egyáltalán nincs semmiféle kendő?
Mitől függ? Mi mit jelent?
A kérdésben ilyen 16-20 év körüli muszlim lányokra gondolok. (Osztálytársak, külföld)
És az baj ha tök átlagosan a szemébe nézek, esetleg mosolygok nevetek mert valami vicceset mond? :D
Vagy nem lehet ránézni ha kendős?
Ezzel kapcsolatban minden érdekelne.
Köszi :)
mint más vallásoknál is az ilyen részleteknél a muszlimok között sem mindenki gondolkodik ugyan úgy, van akik szerint csak a szemet szabad láttatni, van aki szerint csak a hajat kell takarni, van aki szerint ugyan elvben elég lenne csak a hajat takarni mégis helyesebb az arcot is (mint mondjuk keresztényeknél h bár nem tilos alkoholt inni de helyesebb nem inni)
kendőt akkortól kell viselniük amikortól menstruálni kezdenek, és elkezdnenek "nőiesedni"
attól is függ persze hogy az adott hölgy mennyire tartja be ezt az előírást illetve a családja mennyire tartatja be vele, Magyarországon a legnyitotabb és leguroperebb muszlimok között (amennyire én tudom) az a szokás, hogy egy frissen muszlimmá lett lánytól még nem várják el a kendő viselését, de kb másfél éven belül már viselnie kell
Köszi :)
És az változtat valamin, hogy 1-2 generáció óta Angliában élnek? Másabbak lehetnek a szabályaik? Esetleg lazább?
Legtöbbjük indiai, pakisztán.
Nem hinném, hogy egy mosolygós 17 éves tini lánnyak küldenék be a bombát és a fegyvereket az iskolába :D
Ahogy elképzelem őket, ezen csak nevetni tudok. Tényleg tök jó fejek, már itt születtek, egyedül csak a szinük más.
Egyébként is, miért rombantanának fel egy olyan iskolát ahol a tanulók/tanárok 70%-a muszlim?
Nem értem :D
Persze volt sok példa is ilyen terror támadásokra, de ebben az esetben nem hinném, hogy fenn áll a veszélye.
#13!
O.k. ezt benyeltem. Te 'sztendáppos' vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!