Minden gondolkodó embert érdekel,főleg a mai időkben.Meg kell érteni,hogy mit tanít és miért gondolkodnak a hívek úgy ahogy...
Már csak azért is érdemes foglalkozni vele,hogy különbséget tudjunk tenni a mérsékelt és szélsőséges iszlám hívők között,mert helytelen egy kalap alá venni a 2 tábort.A cél pedig a békés együttélés megtalálása.(Ha ez lehetséges.Remélem igen)
Peace!!!
Nem, miért lenne ciki?
Ha csak kíváncsi vagy rá, miben hisznek, azzal nincs semmi gond.
Az iszlámban is - ahogy a kereszténységben is - van sokféle ág, úgy tudom, vannak békés ágak is. Ha esetleg olyan értelemben érdekel, hogy gyakorolnád, az sem probléma addig, amíg nem a "bombajó" csoportokhoz akarsz csatlakozni, és terrorcselekményeket véghezvinni. Őket már tényleg félretanítják.
"Gondolom nem csak információszerzés szinten kérdezed, az nyilvánvalóan nem ciki."
Köszi az előítéletet! De csak információszerzés miatt érdekel. És nincs jogod kritizálni a kereszténységet! Nem te döntöd el ki miben hisz.
" Szerintem aki elmúlt 10 éves és bármilyen vallásban hisz, az ciki. Még az elvont spirituális embereket megértem. Még ha nincs is igazuk, lehet érvelni mellettük. De aki egy vallást követ, az egyszerűen nevetséges jelen tudásunk fényében. Az iszlám sem igaz, ahogy egyetlen más vallás sem."
Nincs jogod más vallását kritizálni! Tartsd meg magadnak a véleményed! A kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!