Ha nem neveltek vallásosan, se hittan, semmi, de tényleg, akkor honnan jött már egész gyerekkoromban, hogy nagyon érdekel a vallás meg Isten?
Nem a történelemről van szó...
A természetfeletti,jelenleg sem tapasztalt eseményekről (kéz irkál a falon,víz borrá változtatása,kenyér-hal többszörözés,római kivégzés után feltámadás,stb...).
Az egyiptomi tíz csapásról sincs semmi írott emlék a Biblián kívül,pedig az egyiptomiak igencsak szerettek mindent lejegyezni,pont egy óriási hatású dolgot "elfelejtettek".Milyen érdekes...
#13 >>> #12
Biblia tortenetek es a tortenelem oszevetesere ertettem,
nem csak a csodakra nincs mas forras
igy mar erted?
termeszetesen sokmindenre meg van mas forras is
Kérdező, én is így voltam / vagyok. Van metafizikai érzékenység - aminek hatás alatt az ember keresni kezdi az Igazságot, az Utat...és van metafizikai vakság. Ez utóbbi talán nem is gyógyítható. Aki keres, az pedig talál...
És nem, Isten nem fogja ránk törni az ajtót, csak jelez és vár - az ajtót nekünk kell kinyitni előtte.
“Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és Ő énvelem.” Jel 3,20
"Az ÚR... nem mond ki semmit, nem rejt el semmit, hanem jelez" Hérakleitosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!