Magyarországon a keresztények vagy az ateisták gyűlölik jobban a muszlimokat?
(Tudom, hogy általánosító leszek, és ezért elnézést is kérek. Mindig vannak kivételek!
De amiket leírok azok nagy vonalakban a valóságot fogják tükrözni)
Nyilvánvaló, hogy legjobban a zsidók gyűlölik a muszlimokat (tisztelet a kivételnek, elsősorban a cionistákra gondolok).
De mindig az a kérdés, hogy az adott felek közül (keresztények és ateisták) ki áll a cionista-zsidók oldalán, vagyis ki gyűlöli jobban a muszlimokat.
Az USA-ban és sok nyugati országban a keresztények állnak a cionista-zsidók oldalán, vagyis a keresztények gyűlölik és mocskolják a leghevesebben a muszlimokat. Pl a Republikánus pártnak köszönhetően, mely kereszténynek tartja magát, mindennaposak a mecsetégetések és fejkendős nők ellen intézett erőszakok. Azt meg mindannyian tudjuk, hogy a Republikánusok ("keresztények") a legnagyobb pártolói a cionista-zsidóknak. (Rothschild, Rockefeller is mind Republikánus megmondóemberek)
Magyarországon ez másként volt. Itt az balliberálisok (akik ateisták) a legnagyobb pártolói a cionista-zsidóknak. A szélsőségesen ateista SZDSZ is megrögzött cionista-párti volt, a tagok nagy része is cionista-zsidó volt. Így értelemszerűen a balliberálisok (ateisták) gyalázták a leghevesebben a muszlimokat. Emlékezzünk csak anno amikor Gyurcsány is leterroristázta az arab focicsapatot stb.
A Jobbik (keresztények) meg kiálltak a muszlimgyűlölettel szemben (ez miatt a muszlimgyűlölő ateisták leiszlamistázták őket).
De! 2010-ben amikor a fidesz (keresztények) nyerték a választásokat, akkor a cionista-zsidók legfontosabb szervezete (hitgyüli) átpártolt a fideszhez (keresztényekhez), ezért is nyilvánította a fidesz történelmi egyházzá a még 50 éves szervezetet se.
Ennek következtében mostanra már a keresztények is kezdik egyre jobban gyűlölni és köpködni a muszlimokat Magyarországon.
A kérdés a következő!
Vajon sikerült ezt teljesen kicserélni? Vagy nem?
Vagyis:
Magyarországon az ateisták vagy a keresztények gyűlölik és gyalázzák jobban a muszlimokat?
Nem értem miért játsszátok mindannyian a bárányokat.
Mondok egy profán példát.
Bizonyára mindenki emlékszik a "10 különbség Mohamed és Jézus" című uszító és hazug írásra, mely a nyáron bombaként robbant fel az interneten. Ezt a cikket tízezrek olvasták és szintén ennyien is lájkolták.
A Magyar Iszlám Közösség írt egy cikket ami sorban megcáfolta mind a 10 pontot.
Ez utóbbi cikket alig százan olvasták el még ennyien se lájkolták.
Másik példa.
Nézzük meg mekkora nézettségűek a muszlimgyalázó videók (a hitgyülis dzsihádfigyelő videói), és nézzük meg mekkora nézettségűek a Magyar Iszlám Közösség videói, melyben határozottan elítélik a terrorizmust és sorba cáfolják meg a legelterjedtebb cionista téveszméket.
De ha nem lenne ennyire késő akkor írhatnék még egy csomó példát, mely mind csak azt tudja alátámasztani, hogy az emberek magasról tesznek a valóságra, lövésük sincs arról, hogy mi az iszlám és még véletlenül sem szeretnének bármit is megismerni belőle, a lényeg, hogy kajálják azt amit a média és a cionista-hazugsággyár a szájukba ad. (tisztelet a kivételeknek)
"Gyűlölködnek az istentelenek,meg a muzulmánok,de Krisztus követői sosem."
Muzulmánok gyűlölködnek?
Akkor miért van az, hogy tízből kilenc iszlámmal kapcsolatos videó/cikk alatt kötelező, hogy ott legyen valaki aki bemásolja a "r0hadt muszlimok mind terroristák"-féle szövegeket, de amikor keresztényekkel kapcsolatos videó/cikk van akkor valahogy sehol sem látni egyetlen egy bejegyzést sem, ahol a muszlimok gyűlölködnének a keresztények ellen.
Ráadásul nem is a muszlimok szerkesztenek másik vallását lejárató és gyalázó weboldalakat. Nem rémlene, hogy találkoztam már valaha is muszlimok által kiadott "keresztényfigyelő" vagy "keresztesek törvénye nem keresztényeknek" című könyvekkel.
+++++++++
Azzal meg én is tisztában vagyok, hogy egy TÉNYLEG keresztény ember nem gyűlölködik. De ez minden vallással így van. A kérdés az, hogy akik annak mondják magukat, azok mit csinálnak.
"Mondok egy profán példát.
Bizonyára mindenki emlékszik a "10 különbség Mohamed és Jézus" című uszító és hazug írásra, mely a nyáron bombaként robbant fel az interneten. Ezt a cikket tízezrek olvasták és szintén ennyien is lájkolták.
A Magyar Iszlám Közösség írt egy cikket ami sorban megcáfolta mind a 10 pontot.
Ez utóbbi cikket alig százan olvasták el még ennyien se lájkolták. "
Talán azért, mert a Magyar Iszlám Közösségnek nincs is túl sok tagja, míg a migránsok elleni "hadjárat" több éve folyik még a csapból is, milliók látják-hallják naphosszat. Nyilván, milliók közül sokan akadnak mindenféle nacionalista beállítottságúak, akiknek fogalmuk sincs semmiről csak a "fujj migránsok" zászló alá tódulnak mert most az a divat. Nyilván, az ilyen lejárató cikkeket ők olvassák előszeretettel, ergo nyilván lájkolnak is mindent ami csak erről szól.
Egy nagy hangú kisebbség az, akiről a többségre akarsz itt általánosítani, mint ahogyan írtad is a kérdésedben.
Ne érts félre, én sem vagyok azon az oldalon, amelyik minden migránst szó nélkül be akar fogadni. De ez meg már a másik vége a mércének, aminek a színeiben tetszelegsz itt.
Azt honnan veszed, hogy a zsidok gyulolik az iszlamot? Izraelben a muszlimok teljes nyugiban es jogegyenlosegben, bekeben elnek.
Akiknek a cionistaknak baja van, azok a terroristak.
"Akiknek a cionistaknak baja van, azok a terroristak."
Ez most provokáció?
Akkor az ortodox rabbik 50%-a is terrorista?
Mibol jutottal arra a kovetkeztetesre, hogy a cionistaknak baja lenne a nem-cionista rabikkal?
A cionistak es a nem-cionista rabbik nincsenek egy velemenyen. De a nem-cionista rabbik nem szoktak az utcan gyerekeket keselni, kavehazakat vagy autobuszokat robbantani.
Az eltero velemeny a cionistaknal MEGENGEDETT, mindaddig, amig nem gyilkolsz.
Az izraeli törvények könyvben is megjelennek angolul
Laws of the State of Israel. Authorized English translation of Israeli legislation, Jerusalem, Government Printing Office. KMK 13 .I8713 1948-
This publication includes most, but not all, laws and amendments. Latest volume published is 1986/87. v. 1- ; 1948-
Laws of the State of Israel (New version). An English edition of the revised text of pre-State legislation. Latest volume published is 1981. 3 v
Nem unod még a hülye összeesküvés elméleteket? Szerinted az összes liberális felfogású ember ateista és emellett része a zsidó összeesküvésnek?
A fidesz nem is tudom milyen párt volt alapításakor, nem is tudom melyik dimenzióban mondta Vona Gábor, hogy az iszlám az emberiség jövője. A díszkeresztényeknek meg nagyjából mindegy, csak gyűlölködni lehessen.
Nem az dönti el, hogy ki mennyire képes utálni egy népcsoportot vagy vallási közösséget, hogy milyen a saját vallási meggyőződése vagy nem meggyőződése.
Azt is elmagyarázhatnád, hogy mit jelent szélsőségesen ateistának lenni, mert mivel az a- jelen esetben fosztóképző, a teizmus az istenben való hitet jelenti, tehát az ateizmus az istenben való nem hitet (tehát olyan ember, aki nem hisz egy felsőbbrendű létformában), akkor hogy a francba lehet ezt fokozni?
Nekem nem úgy tűnik, hogy a cionisták annyira szeretnék a nem-cionista zsidókat:
https://www.youtube.com/watch?v=5v4njgbynm8
Ráadásul a palesztin terroristák hiába robbantanak fel civileket, de még mindig kevesebb civilt ölnek meg mint az izraeli légierő lézervezérlésű iskolákat, óvodákat, kórházakat bombázó légi ereje.
"Ráadásul a palesztin terroristák hiába robbantanak fel civileket, de még mindig kevesebb civilt ölnek meg mint az izraeli légierő lézervezérlésű iskolákat, óvodákat, kórházakat bombázó légi ereje. "
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha a palesztin fegyveresek a civileket célzó rakétáikat óvodák, iskolák mellől lövik, akkor jogosan merül fel bennünk a gyanú, hogy pajzsként használják a civileket. És őszintén szólva engem személy szerint nem érdekelne a szomszédos állam lakóinak testi épsége, ha egyszer ők is lőnek.
Ez a "mi mossuk kezeinket, csak ők használják pajzsként az embereket" szöveg már nagyon öreg. Még Hitler is erre hivatkozva gyilkolt lengyeleket és cseheket.
Érdekes módon a Daes (ISIS) területén ahol a terroristák TÉNYLEG pajzsként használják a civileket, ott is sokkal ritkábban esnek áldozatul civilek a légierő beavatkozásai során.
Továbbá azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a palesztin áldozatok többsége civil, míg az izraeli áldozatok többsége meg katona.
És az sem mellékes, hogyha megnézzük a statisztikákat, hogy ki az aki több rakétát lő a másikra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!