Érdemes kikezdeni egy muszlim lánnyal?
Na, mielőtt belekezdek, Angliában járok iskolába 13 éves korom óta (most 17 vagyok) és az új sulimba rengeteg szép muszlim (pakisztán, indiai) lány van akik már mindd itt születtek Angliában.
Van egy paki ismerősöm és azt mondta, hogy a pakisztán lányok odáig vannak a fehér srácokért. Ez mennyire lehet igaz? :D
A válasz azért is érdekel hogy mit reagáljak ha szóváltásba keveredek egy ilyen lánnyal? Fogjam vissza magam? Legyek távolságtartóbb?
Legtöbb osztálytársamon nincsenek ezek a fejkendők 3 kivételével, de ők is lazábban veszik úgy láttam. Multkor az egyik levette magáról és úgy szaladgált ide-oda.
Egyébként elég bevállalósnak tűnik az összes és teljesen normálisnak tűnnek, tehát nem hinném ilyen barbárok lennének mint a filmekben, hogy "kikezdtél a lányommal, lefejezni!!" Ugye? :D
Mármint, olyannak néznek ki tulajdonság alapján mint a keresztények. Csak kicsit barnábbak. Persze a tulajdonság érthető, ki tudja hány generáció óta él a családjuk ebben a keresztény országban.
Előre is köszi :)
kérdező, Jézus nem istene egy vallásnak sem xD
A barátom muszlim, egyistenhívőkkel házasodhatnak (keresztény, zsidó, muszlim), szerintem erre gondoltál. Vannak többistenhívő vallások is, az egyistenhit lényege, hogy egyetlen isten létezését fogadja el a vallás (tehát nincs ilyen, mint pl. tengerek istene, szerelem istennője, stb., mint a görögöknél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!