Érdemes kikezdeni egy muszlim lánnyal?
Na, mielőtt belekezdek, Angliában járok iskolába 13 éves korom óta (most 17 vagyok) és az új sulimba rengeteg szép muszlim (pakisztán, indiai) lány van akik már mindd itt születtek Angliában.
Van egy paki ismerősöm és azt mondta, hogy a pakisztán lányok odáig vannak a fehér srácokért. Ez mennyire lehet igaz? :D
A válasz azért is érdekel hogy mit reagáljak ha szóváltásba keveredek egy ilyen lánnyal? Fogjam vissza magam? Legyek távolságtartóbb?
Legtöbb osztálytársamon nincsenek ezek a fejkendők 3 kivételével, de ők is lazábban veszik úgy láttam. Multkor az egyik levette magáról és úgy szaladgált ide-oda.
Egyébként elég bevállalósnak tűnik az összes és teljesen normálisnak tűnnek, tehát nem hinném ilyen barbárok lennének mint a filmekben, hogy "kikezdtél a lányommal, lefejezni!!" Ugye? :D
Mármint, olyannak néznek ki tulajdonság alapján mint a keresztények. Csak kicsit barnábbak. Persze a tulajdonság érthető, ki tudja hány generáció óta él a családjuk ebben a keresztény országban.
Előre is köszi :)
Köszi mindenkinek :)
Ez nehezebb és bonyolultabb mint gondoltam :D
Igen, hallottam ilyenekről, hogy házasságig nincsen sex, de még kézenfogva járás sem.
Bár egyszer találkoztam egy pakisztán gyerekkel aki egyel felettem járt a régi iskolámban és a tesco előtt sétáltak a barátnőjével kézen fogva.
Hát akkor elég nagy eltérés lehet családok között is :S
Anno egy jó fej indiai muszlim nő, tanárunk mondta hogy a nők nem hordhatnak nadrágot, esetleg ilyen szoknyával, harisnyával vagy hasonlók.
Az osztályomban 80%-uk nadrágban járkál. Tényleg így ránézésre, teljesen olyanok mint a keresztények, simán káromkodnak, némelyik rib.ncosan öltözködik..
Mindegy, biztosra megyek és nem fogok szóváltásba keveredni egyikkel sem ilyen magán dolgokról, ha csak nem ő kezdeményez :D
Addig meghúzom magam és nem szólok hozzájuk max csak ilyen tanórával kapcsolatban :DD
Van egy angol csajszi is az osztályban. Azokkal nem kell vigyáznom, ugye?
Hárman vagyunk egyébként fehérek az osztályban, egy láthatatlan angol vörös gyerek és az angol csajszi (és nyilván én ugye).
Tehát még a versengés veszélye sem áll fenn :DD
Szia,
Én Németben élek, itt is vannak indiaiak meg pakik, egy részük keveredik az európaiakkal, a másik felük egy úgynevezett párhuzamos világban él, a család választ házastársat, vallás és származás szerint.
Ismerek egy indiai csajt, aki a vallásán belül is egy bizonyos szektába született bele, a lakásban a falon ott volt a szektaalapító meg a jelenlegi vezető képe. Ha a vezető beszélt, a család otthon élőben nézte az adást. A csaj azt mondta, h ő erre akarja tanítani a gyerekeit, ezért nem is akar más vallásúba beleszeretni. A család szervezett neki egy pasit a szektából és összeházasodtak és a pasi családjához költöztek, 4-5 órányira innen.
Szóval sokan közülük furák, de én sok szerencsét kìvánok neked.
#13, Köszi az infót, tényleg elég furák :/
#14, Jó neked, lennék a helyedben de nincs elég merszem :DD
(A kecskéket azért hagyd békén)
#16- Egy pakisztán ismerősöm azt mondta, hogy a muszlimok és a keresztények házasodhatnak, mert "mindkét vallásnak Jézus az Istene"
Vagy ez csak a férfiakra igaz?
#17- Köszi, de az egész osztályban 1 olyan lány van aki nem muszlim :D Egy aranyos kis angol csaj. Bár nem hiszem, hogy leállna velem. Illetve van még egy néger lány is, de valahogy nem érdekelnek a négerek, ráadásul idősebb is nálam stb stb :D
Más európai népek lanyaival nincsenek problémáim, de sajna azzal nem sűrűn találkoztam ezen a környéken.
Órámra menet, találkoztam 2 magyar roma lánnya. Velük meg úgy vagyok, hogy inkább a néger..
Nem a külsejük miatt, meg nem is rasszizmus miatt, egyszerűen csak taszítanak ezen a környéken lévő magyar cigányok. Elég jól ismerem nagyrészét. Nyilván ők is az ember kereskedők rokonai lehettek. Mert itt mindenki rajtuk keresztül jött ki, kivéve mi és még pár ember. De ennek kicsi az esélye hogy ők nem általuk vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!