Elszúrtam az életem. Nem az vagyok aki?
Figyelt kérdés
Az öngyilkosságban nem hiszek, ugyanakkor nem akarok tovább élni, mert úgy érzem értelmetlen, már régóta csak egy hazugságként tengetem a napjaimat. Hogy lehet lelkileg előidézni, hogy vége legyen? (Hiszek a lélekvándorlásban). Vagy mi a halál lelki oka? Bármi tanácsnak, magyarázatnak örülnék.2016. okt. 14. 20:49
12/16 A kérdező kommentje:
Hogy fantáziálnom kell az új életemről (francia szeretnék lenni) , szinte beleélnem magam, szinte úgy érezni, hogy már ott is vagyok....
és akkor hamarabb ott is leszek
2016. okt. 20. 18:10
13/16 anonim 

válasza:

ajajj...
lehet a kongóiak, meg etiópiaiak meg magyarok szeretnének lenni. Nem a legrosszabb helyen élsz, adj hálát érte. Hogy nem egy indiai putriban vagy.
14/16 anonim 

válasza:

hány éves vagy egyébként? írod h túl sok a művészséghez
15/16 anonim 

válasza:

Fordulj orvoshoz, ebből még baj lesz!!!
16/16 A kérdező kommentje:
35
2016. okt. 23. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!