Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyik ismerosom ezt almodta,...

Egyik ismerosom ezt almodta, jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Az ismerosom elmondasa szerint hisz ugyan Istenben, megis meditacioval es hasonlo dolgokkal foglalkozik, tegnap este viszont erdekeset almodott, almaban egy gyulekezetben volt(neha el szokott menni a hivo ferjevel)es ott vitatkozott az egyik novel majd kirohant a gyulekezetbol es egy erdobe talata magat, ahol feher szekeke jottek vele szemben, majd visszafutott a gyulekezetbe es nem talalt senkit ott, ekkor egy hangot halott, ami azt mondta, hogy megtortent az elragadtatas, majd az Ur hangjat hallotta(elmondasa szerint tudta hogy az Ur hangja volt) aki ezt mondta neki: te tudtal rolam, ismertel engem, de megsem cselekedtel semmit. Majd ezutan felriadt almabol.
2016. szept. 30. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Az álmok mindig nagyon érdekesek. Tegnap nagyon durva nap volt, azért nem irtam semmit. Folyton láttam egy hatalmas alakot, meg tizszer nagyobb felbontásban mint az élővilág. borzalmasan nézett ki. Ennek a hatalmas alaknak furcsa gombahaja volt, virág alakú és sötét homály takarta el az arcát. Alacsony volt, egy fiu és vékony. Máskor láttam a szemét is (és az arcának egy részét egy pillanatra), de ekkor a szemgolyója rögtön kiugrott a helyéről, megnött és két nagy fekete gömb lett, ami az egész fejét eltakarta, majd az egész kilátást is. Láttam úgy is, hogy megfordult és nem volt szemgolyója csak az arca, és az egész kisértetiesen homályos fehér volt, szavak is voltak irva az arcára, az egyik mommy volt. Egyszer láttam magam korábban is magam elött, ahogy megfordul, és kék palást volt rajta körültekerve, a fején pedig egy kanna volt, és ekkor is ugyanolyan volt a haja. Egy szobában is voltunk, aminek egyik része világos volt, a másik része teljesen sötét, élesen.. ez a szoba jó nagy és rejtélyes volt de mégis ugy nézett ki mintha egy normális szoba lenne, és egy kis alacsonywattos izzó világitotta be a szobát, és nem volt benne semmi bútor, csak sárgásbarna falak a fényétől. egy lépcső is volt a falnál, ami talán egy sötét emeletre vezethetettt fel... Amúgy egy osztályteremben is láttam őt, ekkor rendkivül hatalmasnak látszott, uhhh... ott ült az első padban középen, és uristen, hatalmas feketeség ölelte körül, és nem volt szeme sem, csak a haja és hatalmas tartása, és magassága... nagyon rossz volt látni, de üdvözöltem, és ekkor mondott valamit amire emlékeztem, de mára már elfelejtettem.. ezt az irást nem foglalom össze, tul para ahhoz..
2016. szept. 30. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:

99%, hogy nem, meg is magyarázom miért.

Ha az 1%-ot vesszük figyelembe, akkor azt mondhatjuk, hogy Isten amennyiben él az álomban való közlés eszközével, azt teljesen egyértelművé teszi azzal, aki felé közölni akar valamit, ez nem azt jelenti, hogy esetleg az első alkalommal, nem beszélne esetleg példázatban, szimbolikusan, hanem azt, hogy ha valóban Isten akar közölni az álmon keresztül valamit, az biztos, hogy nem egyszer fogja megtenni, hanem addig, amíg az akivel közölni akar valamit oda nem figyel rá, és meg nem érti, hogy valóban Isten az aki szólott.

A másik a 99%, azt tudni kell, hogy az agy nagyon furcsa, jelenleg 2016-ban sem tudják az agykutatók egy csomó mindenre a választ, rengeteg kétség, és kérdés merül fel, főleg ha az álmokról van szó, de az mellett, hogy vannak kérdések, az álommal kapcsolatos tudni valók nagyon egyszerűek. Bármi ami az ember történik egy nap megjelenthet valamilyen formában az álomban, egy vallásos ember, akit esetleg a templomban, gyülekezetben valamilyen impulzus ér, könnyen álmodhat hasonló környezetű álmot, de nap közben több minden is befolyásolhatja az álomban megjelenő képeket, bármi ami halassz, amit látsz, vagy érzel a tudat alattiba könnyedén elraktározódik, ez az a primitív része az "agynak" ami úgy mond, csöndben el van a tudatos gondolkozás mellett, tehát lehet, hogy a tudatos éned szépen figyelmen kívül hagy bizonyos dolgokat, de az álmokban a tudat alattiban általad, lehet, hogy észre sem vett dolgok fognak az álomba beleszövődni. Továbbiakban az étkezés is elképesztő szinten tudja befolyásolni az álmot, az is ha sokat eszel, és az is ha keveset, ha valaki nehéz ételt eszik közvetlen lefekvés előtt, vagy nagyon egészségtelen ételt, az biztos, hogy nagy eséllyel elég rossz álmokat fog eredményezni, még a könnyű, és egészséges étel, vagy a lefekvés előtti időszakban már nem étkezés, általában jobb álomhoz vezet, de mindig a tudat alatti az, amiből az álom témája kibontakozik.

2016. szept. 30. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A homály, ami Őt körülvette, olyan hangosan zúgott hogy képtelenség volt nyugton maradni egy pillanatra se, és fekete sötétség képei jöttek elő a jelenlétében. Én viszont ezt a hangot nem hallottam, csak a gondolatban, de tudtam, hogy az egész világ fizikailag hallja. Sok villanás volt aznap, és még apró hangjuk is volt a villanásoknak. Ahogy ő megfordult, meg ahogy látszott a homály, és mögötte az arca a végtelenségben, egy nagy tüzet is lehetett látni, ami a rémálmokat élteti, elhozza a végtelen rohadás szellemét, ami mindenkit elér. A fekete tüz életveszélyes tüze tükrözödött a szemében is, és sötéten égett a feketeségben. Ő annak az ura, és borzalmasan még sokkal rémisztőbb, mint amire fel lehet készülni. A másik szó az arcán a turbulencia volt akkor... és az osztályteremben amúgy egyedül voltunk, és az ablakokon a nap sütött be, ekkor látszott legjobban az aurája, és kis szeme azért volt, és attól már sokkal jobban passzolt az egész. Annyira fárasztó volt, nem tudtam semmiről semmit miatta, semmi sem kötött le és ő nem tünt el, csak őt láttam és ez nyugtalanitó volt de úgy hogy semmi sem érdekel, fáradt vagy, és senki nem ért meg, de tőle sem várod a segitséget.. de ő mostmár nincs itt, mára elmúlt, és a királynőről mondott valamit, aki egy személy.
2016. szept. 30. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Tipikus vágyálom. Az illető azt szeretné, ha a gyülekezetet elragadná a Jóisten, mer már nagyon rühell oda menni, csak azért, hogy férjének a kedvébe járjon.
2016. okt. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!