Szeretnék néptáncra járni de nem tudom hogy hogyan kezdjem el. Nem fog valaki ismerosom vagy ha lesz barátnom kirohogni?
Ne higgy Karlowynak. Senki sem fog kinevetni.
A gúny, káröröm és társai olyan személyiségtípushoz tartoznak, amely személyiségtípus nem leli örömét a néptáncban. Az ilyen típusú emberek nem járnak táncházba.
De majd úgyis meglátod, hogy így van :)
Ha szeretnél néptáncolni, mert téged ez tenne boldoggá, akkor tedd ezt. Ne törődj azzal, hogy mások mit szólnak hozzá. Ha esetleg gúnyolódnak majd, az több mint valószínű amiatt lesz, hogy csak irigyelnek, amiért bevállalsz olyat, ami nem divatos, és még jól is érzed magad tőle. Ők valszeg nem mernék ezt megtenni.
A néptánccsoportban valszeg lesz olyan közösség, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, bátorítanak, barátaid lesznek. Velük törődj majd.
Számtalanszor beleestem már én is abba a hibába, hogy nem mertem valamibe belekezdeni, mert vajon mit szólnak majd mások. Mostanában kezdek rájönni, hogy nincs ez így jól. Példával sajnos nem tudok neked szolgálni, mert még átalakuló fázisban vagyok ezen a téren, de boldogtalan is vagyok, és látom, hogy az lehet a kiút, hogyha olyan dolgok felé orientálódom, amik boldoggá, boldogabbá tesznek. Téged is erre bátorítalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!